Life

Amna e foarte atentă la aspectul fizic și investește lunar o sumă mare: ”Pentru imaginea mea”

Amna (37 de ani) e focusată pe imaginea și pe aspectul fizic. Frumoasa cântăreață este adepta sportului, precizând că scoate din buzunar o sumă uriașă.
19.03.2022 | 17:14
Amna e foarte atenta la aspectul fizic si investeste lunar o suma mare Pentru imaginea mea
Amna, focusată pe imagine. Ce activități și sporturi practică cântăreața și câți bani cheltuie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina e foarte atentă la aspectul fizic și investește lunar o sumă mare. Fosta concurentă a competiției sportive Survivor România 2021 scapă de stres prin intermediul sportului pe care îl practică de 6 ori pe săptămână.

Amna, focusată pe imagine. Ce activități și sporturi practică cântăreața și câți bani cheltuie

Amna merge la sală foarte des. Îndrăgita artistă face pilates, box și cardio. Pentru toate acestea plătește în fiecare lună o sumă considerabilă. În plus, solista nu-și face niciodată manichiura acasă și în fiecare lună merge la saloanele de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să merg la box. Am griji acumulate, ca orice om, şi nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul şi ce bine e să te descarci în ring. Fac box o dată sau de două ori pe săptămână.

De menţinut în formă mă menţin cu pilates şi cu sală, unde încerc să-mi dezvolt musculatura pe lung şi nu pe lat, eu neavând o înălţime prea mare. Dacă fac mult cardio, mi se umflă muşchii şi eu nu-mi doresc asta. În plus, mănânc mai mult şi nu e în avantajul meu.

ADVERTISEMENT

În schimb, la box mai mult mă descarc. Îţi jur, când dau în sacul acela, simt cum nu mai am nicio problemă. Pilates fac de două ori pe săptămână şi sală, tot de două ori pe săptămână”, a spus cântăreața pentru okmagazine.ro.

Frumoasa blondină merge de şase ori pe săptămână la sala de sport. Întrebată care este suma pe care o scoate din buzunar, artista a mărturisit că este vorba de 1.000 de euro, dar nu crede că este o sumă foarte mare.

ADVERTISEMENT

Totul este pentru imaginea pe care o afișează pe scenă, la emisiuni și pe social media. De asemenea, Amna recunoaște că își editează destul de mult imaginile de pe rețelele de socializare, dar nu folosește Photoshop.