Life

Amna de la Survivor România, dezvăluiri scandaloase. Ce nu se vede la televizor: „E altceva”

19.01.2021 | 17:46
Amna de la Survivor Romania dezvaluiri scandaloase Ce nu se vede la televizor E altceva
Amna de la Survivor România, eliminată în ediția din 17 ianuarie 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Survivor România este una din cele mai urmărite emisiuni în acest sezon de iarnă, iar prima eliminată, Amna, a făcut o serie de dezvăluiri despre experiența în care a rezistat doar o săptămână.

Cântăreața a fost catalogată de telespectatori una dintre cele mai slabe concurente, alături de Alexandra Stan, iar în ediția de duminică, 17 ianuarie, aceasta a părăsit show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Blondina a făcut câteva declarații despre ce nu se vede la televizor, într-o conversație filmată pentru canalul de Youtube al site-ului wowbiz.ro, pe care a avut-o cu fostul concurent de la Exatlon, Alex Nedelcu.

Amna de la Survivor România, confesiuni scandaloase după eliminare

Amna a spus că la televizor se vede una, iar ceea ce a trăit ea acolo nu se compară deloc. Vedeta a spus și de unde au pornit conflictele care au împărțit faimoșii și războinicii în mai multe tabere, dar și cum i s-a părut, per ansamblu, această experiență.

ADVERTISEMENT

„Vă dați seama că la televizor e o treabă, ce-i acolo, e altceva. Ești în lumea a treia, nu te poți spăla pe mâini, nu poți să faci absolut nimic. Ești asumat, poți să iei orice. Nu dau vina pe nuca de cocos amărâtă sau pe mâna nespălată a unui coleg”, a declarat Amna în discuția cu Alex Nedelcu.

„Nu poți să mori acolo într-un concurs, înecat”

Amna a spus că nu și-a dorit să mai rămână acolo deloc: „Mi-am dat seama că traseele sunt mult mai dificile față de anul trecut. Traseele cu apă adâncă au început aici din prima săptămână. Nu am avut timp să învăț să înot, iar contractul l-am semnat fix înainte de Sărbători. Nu poți să mori acolo într-un concurs, înecat”.

ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu i-a ținut isonul și i-a dat dreptate Amnei, lovind tangențial în producătorii emisiunii care nu s-au gândit la faptul că nu toți concurenții știu să înoate, dând exemplele de la edițiile trecute ale Exatlon, în care au existat fete care erau să se înece.

De altfel, sezonul al doilea al emisiunii Exatlon a fost câștigat de Beatrice Olaru, una din concurentele care a avut cele mai mari probleme în traseele de apă, reușind să își depășească condiția pe parcursul lunilor de competiție.

ADVERTISEMENT