Life

Amna, detalii despre divorțul de fostul soț. Ce a înțeles fiul artistei după separare

Amna a făcut mai multe dezvăluiri despre despărțirea de fostul partener de viață, alături de care are un băiat. Vedeta a povestit cum a acceptat copilul situația.
30.03.2022 | 14:51
Amna detalii despre divortul de fostul sot Ce a inteles fiul artistei dupa separare
Amna, dezvăluiri despre fiul său. Ce i-a spus vedeta despre divorțul de tatăl lui. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață i-a explicat celui mic care au fost motivele pentru care s-a despărțit de tatăl său, Cristi Mușat. Îndrăgita artistă a stat de vorbă cu copilul ca și cum ar fi discutat cu un om matur, trecut prin viață.

Amna, dezvăluiri despre fiul său. Ce i-a spus vedeta despre divorțul de tatăl lui

Amna crede că băiatul său s-a maturizat destul de mult după ce părinții s-au despărțit. David este un sprijin important pentru vedetă, iar acum cei doi formează o echipă foarte bună împreună. Blondina îl îmbărbătează mereu.

ADVERTISEMENT

„Cred că l-am maturizat foarte tare pe David, din păcate. Am vorbit cu el ca și cu un om mare. M-așezam, așa, de-a bușilea lângă el – ca să fim la aceeași înălțime – și dacă îmi venea să plâng – nu te gândi că făceam istericale.

Ferească Dumnezeu, rar, rar, să zic o dată pe an poate mă bușește plânsul când îmi spune: «Tu ești cea mai minunată ființă de pe pământ»”, a mărturisit Amna pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are numai cuvinte de laudă pentru fostul partener de viață de care s-a despărțit în urmă cu mai bine de 2 ani. Separarea a venit după 12 ani de relație, vedeta precizând că existau în continuare sentimente.

Amna, motivele despărțirii de Cristi Mușat după 12 ani de relație

Motivele care au dus la despărțire au fost puse pe seama faptului că lucrau împreună și nu aveau cum să se deconecteze de la partea profesională atunci când ajungeau acasă. Amna îl respectă foarte mult pe Cristi Mușat.

ADVERTISEMENT

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole.

Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a experienței în relații.

ADVERTISEMENT

Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea prezentată pe Youtube de Roxana Nemeș, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: