Life

Amna, dispusă să se căsătorească din nou. Cântăreața își mai dorește un copil

Amna este pregătită să iubească din nou și chiar să ajungă la altar după divorțul finalizat în urmă 3 ani. Frumoasa blondină vrea să mai aducă pe lume un copil.
18.05.2022 | 20:35
Amna dispusa sa se casatoreasca din nou Cantareata isi mai doreste un copil
Amna, pregătită să ajungă din nou la altar. Cântăreața își dorește al doilea copil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este dispusă să se căsătorească a doua oară. De asemenea, îndrăgita artistă a mai subliniat că visează să devină mamă în viitorul apropiat și știe ce vrea de data asta.

Amna, pregătită să ajungă din nou la altar. Cântăreața vrea al doilea copil

Amna prețuiește fiecare lecție pe care o primește de la Divinitate. Frumoasa blondină este o persoană echilibrată și nu spune „Nu” unei căsătorii sau venirii pe lume a unui alt copil. Vedeta are un băiat pe nume David, născut în anul 2014.

ADVERTISEMENT

În plus, cântăreața știe cum vrea să arate viitorul partener de viață: să-i fie devotat atât ei, cât și fiului de care este foarte mândră.

„Am învățat în viață ca niciodată să nu spui niciodată! După divorț, spuneam: vai, eu nu mai vreau nici căsnicie, nici nimic! E bine, vine o vreme când spui: aș vrea o fetiță! Nu aș spune nu unui soț devotat și potrivit mie și lui David.

ADVERTISEMENT

În primul rând lui David și apoi mie pentru că sunt niște criterii de deteminare atunci când ești mamă singură. Dacă ar fi să fie omul potrivit, atunci cu siguranță da!”, a mărturisit artista pentru click.ro.

Amna, dezvăluiri despre relația cu fiul său

Amna este fericită că fiul său nu este afectat de separarea de tată. Cântăreața și Cristi Mușat au ales să meargă pe drumuri separate în 2019, după o relație extrem de frumoasă care a durat 12 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este o mamă devotată băiețelului pe care nu-și dorește să-l vadă supărat. Cel mic a trecut cu bine peste divorțul părinților, vedeta simțind că este binecuvântată încă de la venirea sa pe lume.

„Copilul e bine, este foarte fericit. Important e că râdem foarte mult, pentru mine foarte important e ca eu să-mi văd copilul râzând, vesel, plin de viață. Nu suport să-l văd trist, îngândurat.

ADVERTISEMENT

Am trecut prin multe momente și ăsta este premiul pe care l-am primit de la Dumnezeu după: bucuria de a ne regăsi și de a ne fi bine unul cu celălalt”, a mai completat Amna, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: