Life

Amna, eliminată de la Survivor Romania 2021. Reacție uluitoare după ce a aflat că pleacă acasă

18.01.2021 | 08:31
Amna eliminata de la Survivor Romania 2021 Reactie uluitoare dupa ce a aflat ca pleaca acasa
ADVERTISEMENT

Cântăreața Amna a fost eliminată de la Survivor România 2021, însă reacția ei la aflarea veștii nu a fost una tristă, ci din contră. Vedeta s-a bucurat că se va întoarce la copilul ei și a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegilor.

Amna este primul concurent care părăsește competiția prin eliminare, însă nu a fost un moment neașteptat pentru blondină, nerăbdătoare să revină în România.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, blondina a izbucnit în lacrimi și a recunoscut că îi este foarte dor de băiețelul ei, nefiind obișnuită să petreacă atâta timp departe de el.

Amna, eliminată de la Survivor Romania 2021. Reacție uluitoare după ce a aflat că pleacă acasă

Ana este prima eliminată dintre concurenții de la Survivor România 2021, însă reacția ei la aflarea veștii că urmează să plece acasă nu a fost deloc una tristă. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe, chiar dacă a petrecut o perioadă scurtă în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a avut de spus numai lucruri bune despre colegii ei din echipa Faimoșilor și consideră că timpul petrecut în cadrul competiției a ajutat-o să-și depășească anumite limite, să fie mai puternică, relatează wowbiz.ro.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a declarat vedeta în cadrul reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Potrivit regulilor consiliului de eliminare, în urma clasamentului publicului, concurentul favorit al fiecărei echipe poate nominaliza un concurent din echipa sa. Dacă acest concurent este pe locul întâi va fi salvat, dar își pierde dreptul de a nominaliza. Acest drept va fi câștigat de către concurentul de pe locul al doilea.

Cel care primește cele mai puține voturi din partea publicului va părăsi competiția. În acest caz, publicul a ținut cont de dorința Amnei de a se întoarce acasă, la băiețelul ei, după ce a declarat, într-un moment de slăbiciune, că nu mai suportă dorul de el.

ADVERTISEMENT
Amna, Survivor România 2021
Amna, în cadrul reality show-ului Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram

Cine sunt favoriții din fiecare echipă

Din echipa Războinicilor, cel care a fost nominalizat pentur eliminare este Sorin. Favorita echipei este Roxana, având dreptul de a nominaliza un coleg, după cum a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

„Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin , cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”, a declarat Roxana.

Favoritul din echipa Faimoșilor este Jador, iar îndrăgitul manelist a declarat că îi este teamă de responsabilitățile pe care i le aduce acest titlu față de echipa sa.

„Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urat, blamat.

E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău”, a spus Jador în cadrul show-ului de la Kanal D.

Reacția Alexandrei Stan a fost una neașteptată, afirmând că Jador a gândit cum era mai bine pentru echipă: „Nu te urăsc, chiar te iubesc. Ai gândit pentru echipă. E ok”.

ADVERTISEMENT