Life

Amna, hărțuită de un bărbat pe rețelele sociale: “Mă disperă. E foarte stresant”

Amna este hărțuită de un bărbat pe rețelele sociale. Cântăreața este disperată și nu știe ce să mai facă în această privință.
05.10.2022 | 15:29
Amna hartuita de un barbat pe retelele sociale Ma dispera E foarte stresant
Amna, hărțuită de un bărbat pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Amna este hărțuită de un bărbat pe rețelele sociale, fără să cunoască identitatea acestuia, iar acest lucru se întâmplă deja de ceva timp. Cântăreața nu știe ce să mai facă în acest sens.

Amna este hărțuită de un bărbat pe rețelele sociale

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 spune că bărbatul care o hărțuiește i s-a prezentat drept “Eugen”, dar nu îi știe identitatea.

ADVERTISEMENT

Amna primește zilnic mesaje de la acest bărbat, așa că l-a blocat peste tot. Însă acest lucru nu l-a descurajat pe hărțuitor, care acum îi trimite mail-uri blondinei.

Până acum, vedeta nu a apelat la autorități deoarece nu a avut parte de incidente neplăcute. În cazul în care bărbatul va întrece limita, artista va lua măsuri legale.

ADVERTISEMENT

M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri.

L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri.”, a declarat Amna pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul respectiv îi scrie artistei mesaje lungi, în care îi spune că se teme că aceasta se va recăsători și că o va pierde. “Eugen” i-a urat “casă de piatră” Amnei, deși aceasta nu a anunțat o căsătorie, cel puțin nu public.

“Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e… Auzi la el, casă de piatră…! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde.”, a mai spus solista.

ADVERTISEMENT

Amna, anunț pe rețelele sociale

Amna a postat mesajul și pe rețelele sociale. De altfel, într-un clip video pe Instastory, cântăreața a ținut să le precizeze urmăritorilor că nu vrea să-i invadeze nimeni spațiul personal și că singura interacțiune cu publicul va fi la concerte.

“Din acest moment, spațiul meu va fi spațiul meu, casa mea va fi casa mea. Când intru pe stradă nu vreau să mai găsesc oameni care vin de la concerte sau în drum spre concerte. (…)

Nu vreau să mă uit stânga dreapta, să văd dacă mă urmărește cineva.”, a mai precizat ea.

Amna mesaje
Amna, hărțuită de un bărbat pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

David, fiul Amnei, probleme de sănătate

În urmă cu câteva luni, Amna a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului ei, David. Micuțul suferă de astm și este nevoit să urmeze un tratament timp de șapte luni, după cum i-au recomandat niște medici din Turcia.

Cântăreața a descoperit afecțiunea după ce băiețelul tușea și răcea constant.

Deși îl ducea mereu la consult, medicii nu au descoperit care era afecțiunea pe care o avea micuțul. După ce l-a dus în Turcia, medicii de acolo au informat-o pe Amna că David are astm pe bază de alergii.

“Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce…I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată.

Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată.”, a povestit Amna în podcast-ul Acasă la Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: