Life

Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a apărut în platoul emisiunii

Amna este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața își face apariția în ediția difuzată miercuri seară, 1 decembrie, la Kanad D.
30.11.2021 | 17:38
Cine este Amna noua concurenta de la Bravo ai stil Celebrities Cum a aparut in platoul emisiunii
Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Apariția surprinzătoare a vedetei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Amna este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și va putea fi urmărită în ediția difuzată miercuri, 1 decembrie a reality show-ului de la Kanal D.

Cântăreața își face apariția într-un mod spectaculos în platoul emisiunii, iar celelalte concurente sunt surprinse să o vadă.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit, Amna!”, o întâmpină Ilinca Vandici pe noua concurentă, atunci când pășește în platou.

Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna este noua concurentă care va lupta pentru premiul cel mare la Bravo, ai stil! Celbrities. Cântăreața a venit cu forțe proaspete în emisiunea fenomen de la Kanal D și este pregătită să le arate juraților că merită să ajungă cât mai departe.

ADVERTISEMENT

„În această competiție îmi doresc să evoluez, să învăț lucruri despre stil și despre cum să combini anumite piese pentru a crea ținute statement, dar și să le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cât și pe jurați, să creăm legături de prietenie frumoase”, a declarat Amna, potrivit kanald.ro.

Pe numele real Cristina Andreea Mușat, artista a devenit cunoscută în urmă cu aproape zece ani, atunci când s-a lansat în industria muzicală. Primul ei hit se numește „Tell me why”, la care a colaborat cu Tom Boxer.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a născut pe 24 martie 1984 la Slatina și este pasionată de muzică încă din copilărie. Amna a studiat pianul și canto la Liceul George Coșbuc, specializare bilingvă.

Artista a fost căsătorită timp de nouă ani, însă a divorțat în 2019 de soțul ei, cu care are și un copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut parte din echipa Faimoșilor în sezonul al doilea Survivor România. însă a stat doar două săptămâni în competiție. Experiența nu a fost deloc una ușoară pentru ea, iar dorul de fiul ei, David, în vârstă de șapte ani.

Amna la Bravo, ai stil! Celebrities
Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sursa foto: Captură Kanal D

Ce aduce noua ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celerities

În ediția difuzată pe 1 decembrie a reality show-ului de la Kanal D, Raluca Dumitru și Victor Slav vor avea parte de unele tensiuni.

După ce i-a spus brunetei că seamănă cu un personaj din desene animate, Raluca Dumitru îi spune lui Victor Slav să părăsească platoul.

„Îți stă superb, semeni cu un personaj din desenele animate”, este replica fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

„Victor, poți să ieși afară?”, îi spune Raluca Dumitru.

Pe de altă parte, Mellina se simte atacată de Raluca Dumitru, spunând despre aceasta că aruncă „săgeți” către ea.

„Simt că-mi aruncă săgețele, săgețele, săgețoaie”, spune Mellina.

ADVERTISEMENT