Life

Amna, probleme serioase de sănătate: ”Am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât”

Amna, pe numele ei real Cristina Andreea Mușat, a dezvăluit momentele neplăcute cu care s-a confruntat. Fosta concurentă de la Survivor România a avut nevoie de îngrijiri medicale.
08.12.2021 | 19:51
Amna probleme serioase de sanatate Am trait cu ideea ca sunt mult mai bolnava decat
Amna, diagnosticat greșit din partea doctorilor. Prin ce a trecut cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Timp de un an cântăreața a mers constant la Spitalul Fundeni din București pentru a trata afecțiunea de care credea că suferă. A fost atât de bolnavă încât avea dungă roșie pe buletin.

Îndrăgita artistă a primit un diagnostic extrem de grav la momentul respectiv, lucru care a făcut-o să ia problema în serios și să caute ajutor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns Amna că ceară și o a doua părere, de această dată la o clinică din Austria. Participanta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” avea să afle că primise un diagnostic complet greșit.

Amna, diagnosticat greșit din partea doctorilor. Prin ce a trecut cântăreața

Amna era întradevăr bolnavă, dar nu atât de grav cât i se spusese ințial. Vedeta mărturisește acum că nu i se dădeau mari șanse de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

„Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. 

Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt”, a povestit artista, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Amna, despre suferința sa. Cum a depășit artista momentul

Din fericire, boala de care suferă cântăreața este una care se tratează, fapt care o face să fie mult mai liniștită în această privință, întreaga întâmplare făcând-o să vadă lucrurile altfel.

„A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil. Îi mulțumesc lui Dumnzeu pentru toată lecția aia”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a reușit să depășească cumpăna respectivă și s-a concentrat pe lucrurile care contează cu adevărat. Și-a vândut mașina și s-a lansat în industria muzicală.

A scos pe piață o melodie care a ajutat-o să treacă peste perioada aceeea, fără să menționeze despre ce boală anume este vorba.

Amna s-a lansat în muzică în anul 2011, single-ul „Tell Me Why” bucurându-se de succes pe plan național și internațional.

ADVERTISEMENT