Life

Amna și Lucian, ipostază uluitoare pentru fanii Survivor. Cum au fost surprinși cei doi

21.01.2021 | 09:01
Amna si Lucian ipostaza uluitoare pentru fanii Survivor Cum au fost surprinsi cei doi
Amna și Lucian, ipostază uluitoare pentru fanii Survivor. Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram. Colajj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Amna și Lucian au fost surprinși într-o ipostază uluitoare, la scurt timp după ce au părăsit competiția Survivor România 2021. Cântăreața le-a arătat fanilor cum își petrece timpul, din peisaj fiind nelipsit Războinicul. 

Blondina a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, din Republica Dominicană, în unele dintre acestea apărând și fostul său rival. Artista și tânărul s-au apropiat destul de mult de când nu mai sunt în competiție pe teren și petrec mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România și Lucian Barbu au stat împreună la piscină, unde au încercat să capete puțin bronz, însă fanii au observat și un alt detaliu. Amna și bărbatul au apărut într-o ipostază care i-a pus pe gânduri.

Amna, tot mai apropiată de Lucian? Cum au apărut cei doi foști concurenți Survivor

Mai exact, cântăreața a publicat pe Instagram o imagine din camera de hotel în care apare Lucian Barbu, în timp ce foștii concurenți discută despre plecarea din Republica Dominicană și revenirea acasă, pe plaiurile natale, alături de familie.

ADVERTISEMENT

Apropierea i-a pus pe gânduri pe internauți, care au părut extrem de surprinși de relația plăcută dintre ei. Se pare că se simt foarte bine împreună, dovadă chiar momentele pe care le au unul alături de celălalt de când au părăsit Survivor România.

Amna și Lucian Barbu, ipostaze uluitoare în Republica Dominicană
Amna și Lucian Barbu, ipostaze uluitoare în Republica Dominicană, după eliminarea de la Survivor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Amna a mărturisit la un moment dat că fostul concurent, care a părăsit competiția după ce s-a lovit serios la genunchi, urmează să plece într-o oră. Din păcate, blondina mai de stat peste hotare pentru că medicii nu îi dau voie să zboare cu avionul.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă a ținut să mai precizeze că a ieșit din spital de câteva zile, însă nu s-a recuperat complet. Vedeta mai are amețeli și nu poate să doarmă din cauza zgomotului venit de afară.

Fosta Faimoasă a dezvăluit că are o plasă la cameră, nicidecum geam, lucru care nu o lasă să se odihnească. Cântăreața așteaptă cu sufletul la gură să revină acasă, dar până atunci se bucură de vremea frumoasă din Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Primele zile de când am ieșit din spital. 🥺 Încă am amețeli și nu prea pot să dorm, dar încerc să mă bucur de liniștea și peisajul superb de aici🌴”, a scris Amna pe Instagram, în urmă cu numai o zi.

ADVERTISEMENT