Life

Amna și Misha de la Te Cunosc de Undeva, pe șleau despre bani, poze fierbinți și personaje dificile

Amna și Misha de la Te Cunosc de Undeva au vorbit, pentru FANATIK, despre controversele din viața lor, fie că e vorba de bani, relații sau fotografii fierbinti.
15.04.2023 | 13:05
Amna si Misha de la Te Cunosc de Undeva pe sleau despre bani poze fierbinti si personaje dificile
Amna și Misha de la Te Cunosc De Undeva explică de ce pozează în ipostaze fierbinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Amna și Misha de la Te Cunosc De Undeva sunt una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 19. Cele două au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cine reprezintă o amenințare pentru ele în show, dar și despre greutățile pe care le înfruntă în emisiune. Amna și Misha fac dezvăluiri în exclusivitate și despre motivele pentru care au început să posteze poze fierbinți pe platformele de socializare și cum au fost afectate din punct de vedere financiar după perioada tragică de pandemie.

Amna și Misha de la Te Cunosc De Undeva fug pe personajele masculine în show

Amna și Misha de la Te Cunosc De Undeva recunosc că cel mai greu le este atunci când trebuie să se transforme în bărbați. Amna și Misha sunt prea feminine pentru a putea dansa ca niște bărbați, lucru care le-a adus și reproșuri.

ADVERTISEMENT

Surprinzător reproșurile nu vin din partea celebrei Andreea Bălan, care se ocupă de partea coregrafică de la Te Cunosc De Undeva. Din contră, fetele sunt chiar lăudate de către cântăreața pop.

Amna și Misha spun despre Andreea că este foarte drăguță și că le laudă în privat. „Acum la interviu m-a luat de-o parte și mi-a zis că îi place cum sunt.

ADVERTISEMENT

Acum că o fi zis-o de frică că suntem vecine, că știu unde stă… Nu știu nu îmi dau seama, dar a vorbit foarte frumos despre mine”, glumește Amna, spunând că ele trei sunt reprezentantele „Girl Power-ului” din emisiune.

De ce o dezavantajează pe Misha fața?

Fosta soție a lui Connect-R spune că atunci când se costumează în bărbat cel mai mare dezavantaj al ei este fața. „În unele chestii mă dezavantajează fața, dar așa e fața mea, am față de fată cuminte, cel puțin fața o am de fată cuminte”, spune Misha.

ADVERTISEMENT

Totuși Misha admite și că este o fată rea uneori. ”Depinde de situație, cat de tare sunt calcată pe bec, și de către cine”, explică fosta soție a lui Connect-R.

Amna și Misha spun și cine cred ele că ar fi cea mai puternică echipă de la Te Cunosc De Undeva. “O echipă la fel de puternică ca și noi sunt Emilian și WRS”, explică Amna.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai grele lucruri de la Te Cunosc De Undeva pentru Amna și Misha a fost trezitul de dimineață. ”Infernal”, spune Misha. Cele două artiste se trezesc de obicei în jurul orei 6.00, pentru că stau departe de platou. Dar, recunosc ele, au nevoie și de atenție specială, la machiaj.

Îi vor interpreta blondele sexy pe Florin Salam și pe Adrian Minune la Te Cunosc De Undeva?

Misha a glumit și a întrebat-o pe Amna ce ar alege între Florin Salam și Adi Minune. „Dacă-mi vine o manea… Știi cum o simt, Misha? Așa în ceafă o simt, simt cum vine”, spune Amna. Dar dacă ar fi după ”sufletul ei” ar alege-o pe Tina Turner.

Misha și-ar dori însă muzică de nișă, deloc comercială. Dar dacă ar fi nevoită să aleagă o manea, Misha ar alege una veche. „Mai pe clasic”, spune ea râzând.

Ce vrea Misha de la Connect-R

În sezonul 10, ultima dată când a participat Misha la Te Cunosc De Undeva chiar l-a interpretat pe fostul soț, pe Connect-R. Ea nu își mai dorește să îl mai interpreteze o dată, dar îi surâde ideea propusă de Amna, și anume să îl pună pe Connect-R să o impersoneze pe ea.

”De ce să nu fie și Relu îmbrăcat în body, să cânte Tenerife?”, spune, râzând, Misha. La care Amna adaugă, ușor malițioasă: „Să vadă și el prin ce trece o femeie”.

De ce se postează fetele în ipostaze mai sexy pe Instagram după pandemie

După câteva luni bune petrecute în casă, în care nu puteau posta foarte multe și practic, nu se puteau promova, fetele și-au luat elan și au început să posteze în ipostaze sexy pe platformele sociale.

Cele două explică pentru FANATIK și decizia de a fi mai fierbinți ca niciodată. Anume că, o dată cu înaintarea în vârstă, se simt din ce în ce mai bine în pielea lor, ba chiar sunt mai asumate.

Misha spune că atunci când ea și Connect-R plecau împreună în vacanțe se lăsa pozată în ipostaze sexy. După ce posta fotografiile pe platformele sociale primea destule comentarii răutăcioase cum ar fi „vai ce zice Connect-R de poza asta”, ”dar cum ai pozat așa?”. Dar, culmea, fix Connect-R îi făcea pozele pe care mai apoi Misha le posta.

Misha a trecut de ”stadiul de mămică”

Misha admite că a trecut de la stadiul de mămică, atunci când nu avea timp de ea și o dată cu creșterea Mayei nu se mai pune pe locul 2. Chiar dacă atunci când Maya era mică, blonda sexy nu mai avea așa de mult timp pentru ea, dar acum s-a detașat.

Misha are mult mai multă grijă de ea, revenind relativ la o viață normală. Totuși, artista recunoaște că nu are cum să revină la viața de dinainte de copil, deși uneori poate își dorește. Amna în schimb o dezaprobă complet și spune, foarte sigură pe ea, că nu își mai dorește viața de dinainte de David.

Amna a glumit cu Misha și i-a spus: „O lași la Relu o dată pe săptămână și-ți imaginezi că ai 25 de ani”. Iar răspunsul Mishei a venit imediat după: „Pot s-o las și cu mama, dar nu are nicio legătură tot nu pot să mă detașez psihic”.

ADVERTISEMENT