Advertorial

An nou, obiective noi: SuperEchipe care încă își mai pot salva sezonul

Anul nou vine cu o recentrare a obiectivelor pentru echipele care se află puțin cam departe de planul de la începutul sezonului. Fie că vorbim de campionatul spaniol, cel din Anglia, Germania, Italia sau România
18.01.2022 | 16:49
An nou obiective noi SuperEchipe care inca isi mai pot salva sezonul

Peste tot vom găsi SuperEchipe care încă își mai pot salva o parte din targeturi.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de SuperOferta de Bun-Venit!

 Barcelona, Atleti și Man United: adio titlu, dar rămân cu tine

Atletico Madrid, Barcelona și Man United sunt unite de aceeași situație din sezonul actual: titlul e din ce în ce mai departe, poate chiar imposibil de câștigat, însă pot recupera.

Barcelona se află pe locul 6 în campionat cu 32 de puncte după 20 de meciuri. Are 8 victorii, 8 egaluri și 4 înfrângeri și se află la 17 puncte în spatele liderului Real Madrid. Doar o minune o mai poate readuce în lupta pentru titlu, însă își poate salva sezonul impunându-se în Cupa Spaniei și Europa League.
În Cupă, are șansa să se califice în sferturi dacă se impune cu Athletic Bilbao, finalistă în Supercupa Spaniei. În Europa League, urmează SuperDubla cu Napoli din optimi. Vor fi meciuri grele pentru echipa lui Xavi, însă suflul nou adus de antrenor poate conta decisiv pentru salvarea actualului sezon.

Pentru Atletico Madrid, titlu câștigat anul trecut nu a fost o motivație suficient de mare. În campionatul spaniol, se află pe locul 4 cu 33 de puncte după 20 de meciuri. 9 victorii, 6 egaluri, 5 înfrângeri au strâns elevii lui Simeone, rezultate care i-au adus la 16 puncte în spatele liderului Real Madrid. Salvarea poate veni dinspre Cupa Spaniei, unde se poate califica în sferturi dacă se impune cu Real Sociedad.
Show-ul adevărat urmează în Liga Campionilor, unde SuperDubla cu Man United din optimi poate reprezenta biletul lui Atleti către un sezon reușit.

Prinde viteza maximă de +150% pe biletele câștigătoare plasate online și în agenții, cu SuperBonus! +25 de evenimente sportive cu cotă minimă 1.25 îți pot aduce un bonus de 150% la câștigul de pe biletul tău.

Toți ochii au fost ațintiți pe Man United, mai ales odată cu SuperTransferul lui Ronaldo, însă atenția nu le- a fost de bun augur. În campionatul englez, se află pe locul 7 cu 32 de puncte după 20 de meciuri. 9 victorii, 5 egaluri și nu mai puțin de 6 înfrângeri a strâns echipa antrenată de Ralf Rangnick. Se află la 24 de puncte în spatele liderului Manchester City, o diferență ce pare irecuperabilă în lupta pentru titlu.
În Cupa Angliei însăse poate califica în optimi dacă se impune cu Middlesbrough, iar în Liga Campionilor urmează SuperDubla cu Atletico Madrid, deci mai sunt șanse ca Ronaldo & co. să recupereze startul pierdut.

Dortmund, Juventus și Universitatea Craiova, la indigo. Unde fac superstarurile diferența

La Dortmund, prezența superstarului Haaland a reușit să facă diferența. După 19 partide, Haaland și coechipierii săi se află pe locul 2 în campionat, la doar 6 puncte diferență de liderul Bayern. Spre deosebire de echipele prezentate anterior, diferența este mică și poate fi oricând întoarsă în favoarea elevilor lui Marco Rose. În Cupa Germaniei, Dortmund se poate califica în sferturi dacă bifează victoria în meciul de astăzi cu St. Pauli, echipă din eșalonul 2 – un meci ușor deci. În Europa League, urmează dubla cu Rangers.

Juventus resimte schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, iar asta se reflectă și în locul din campionat: 5, la 9 puncte distanță de liderul Inter. Pentru Juve, va fi din nou o provocare să poată ajunge pe un loc care să îi permită calificarea direct în grupele Ligii Campionilor. Pe de cealaltă parte, în Coppa Italia, Juve se poate impune. Urmează pentru ei meciul cu Sampdoria din optimi, pe care îl poți urmări în Live Streaming pe platformele Superbet. Meciurile din Cupa Italiei se bucură de SuperAvantaj. Dacă echipa pe care o susții are avantaj de două goluri în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde. Există speranță și din direcția Ligii Campionilor, unde Juve va întâlni Villarreal, în dubla din optimile competiției.

În România, Universitatea Craiova se află la distanță de scopul pe care și l-a setat la începutul sezonului: câștigarea campionatului. Se află pe locul 5, la 25 de puncte în spatele liderului CFR Cluj. Totuși, fanii oltenilor speră la o minune, mai ales că echipa are mari șanse să acceadă în play-off, unde poate reveni în lupta pentru titlu. Universitatea își mai poate salva sezonul și impunându-se în Cupa României (un obiectiv declarat al conducerii), unde urmează să o întâlnească în semifinale pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Descarcă-ți aplicația Superbet și intră în acțiune de pe mobil!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperEchipe #SuperReveniri #BileteVerzi