News

Ana a plecat în Spania pentru a le oferi fetițelor sale un trai mai bun, dar a sfârşit tragic. Întregul sat o plânge: ”Dumnezeu să o ierte”

Ana, mama a două fetițe, a plecat în Spania, la muncă, pentru a le oferi micuțelor un trai mai bun. Din păcate, un accident cumplit i-a curmat viața și a adus durere nemărginită în familie.
19.08.2022 | 20:41
Ana a plecat in Spania pentru a le oferi fetitelor sale un trai mai bun dar a sfarsit tragic Intregul sat o plange Dumnezeu sa o ierte
Sfârșit tragic pentru o mamă din Bistrița-Năsăud. Ana a plecat în Spania pentru a oferi un trai mai bun fetițelor sale, dar a avut o soartă cumplită. Sursa foto: Episcopia Maramureșului / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Destin cumplit pentru o mamă a două fetițe dintr-o micuță comunitate situată în Bistrița-Năsăud. Plecată la muncă în Spania, femeia a sfârșit tragic într-un accident rutier.

Sfârșit tragic pentru o mamă din Bistrița-Năsăud. Ana a plecat în Spania pentru a oferi un trai mai bun fetițelor sale, dar a avut o soartă cumplită

Ana și soțul său au decis să plece la muncă în Spania. Voiau ca fetițele lor, Larisa și Rebeca, să aibă parte de un trai mai bun în țară.

ADVERTISEMENT

Din păcate, familia din Bistrița-Năsăud a fost lovită de o tragedie fără margini. Mașina în care se aflau Ana și Vasile a fost implicată într-un grav accident rutier.

În noaptea de 28 spre 29 iulie, când veneau spre casă, către căminul și fetițele lor, autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR.

ADVERTISEMENT

Ambii au ajuns în stare gravă la spital. Ana a intrat în comă și după o săptămână a decedat. Soțul ei și-a revenit, iar acum, alături de fete, își conduce soția pe ultimul drum.

”Au intrat cu mașina sub un TIR. Amândoi au ajuns la spital, dar ea a intrat în comă și după o săptămână a decedat. Și soțul ei a fost rănit, dar el și-a revenit. Fetițele îi așteptau acasă, fiind cu bunicii din partea Anei”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

ADVERTISEMENT

Ana a fost înmormântată joi, 18 august. Întregul sat o plânge

După demersuri făcute de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, trupul neînsuflețit al Anei a fost repatriat.

Joi, 18 august, a avut loc și slujba de înmormântare. Liturghia a fost făcută tot de preoții episcopiei. Ana a fost condusă pe ultimul drum de familia îndurerată, de apropiați, și de foarte mulți consăteni.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului au fost postate imagini de la funeralii. Durerea care se vede în ele este de nedescris.


Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în Împărăția Sa! Veșnica ei pomenire din neam în neam!”, se arată într-un mesaj emis de Episcopie.

Au curs și mesaje de condoleanțe din partea internauților:

  • Sincere condoleanțe Dumnezeu să vă mângăie, să vă vegheze, să vă binecuvânteze cu mângâierea lui! Dumnezeu să o odihnească în lumină!
  • Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace iar familiei multă putere să crească cele două flori frumoase
  • Sincere condoleanțe familiei! Multă putere să aveți din partea lui Dumnezeu
  • Dumnezeu s-o odihnească în pace și să îi așeze sufletul în rândul celor drepți!
ADVERTISEMENT
Tags: