Life

Cu ce se ocupă acum Ana și Alex de la Mireasa. Au mers în luna de miere într-o zonă luxoasă

Ana și Alex de la Mireasa au făcut mai multe dezvăluiri despre planurile de viitor. Cei doi foști concurenți de la Antena 1 au spus care este ocupația pe care o au în prezent.
21.02.2022 | 18:53
Cu ce se ocupa acum Ana si Alex de la Mireasa Au mers in luna de miere intro zona luxoasa
Ana și Alex de la Mireasa, dezvăluiri despre planurile de viitor. Sunt pregătiți pentru nuntă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri care s-au logodit în cadrul emisiunii matrimoniale moderate de Simona Gherghe au spus cu ce se ocupă acum, proiectele lor desfășurându-se mai mult în zona online.

Foștii participanți de la Mireasa au dezvăluit că au planuri majore pentru viitorul apropiat, toate fiind construite în așa fel încât să lucreze împreună.

ADVERTISEMENT

Dragostea i-a unit pe Alex și Ana, care în momentul de față sunt pregătiți să facă marele pas în relație. Ei vor să ajungă în fața altarului, mai ales că au fost deja în luna de miere.

Ana și Alex de la Mireasa, dezvăluiri despre planurile de viitor. Sunt pregătiți pentru nuntă

Ana și Alex de la Mireasa au mers într-o locație exclusivită, în Dubai, acolo unde tot mai multe persoane și vedete autohtone își petrec vacanțele.

ADVERTISEMENT

„Vrem să facem toate lucrurile împreună, inclusiv când vine vorba de a lucra împreună. O să lucrăm foarte mult pe partea aceasta de online, de promovare, dar avem și alte proiecte.

Încă nu ne-am gândit când va fi nunta, nu cred că va fi anul ăsta, dar o să facem religios, la biserică, pentru că vrem și în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

O să facem o petrecere restrânsă, cu familia și foarte puțini prieteni”, au povestit foștii concurenți de la Mireasa într-o emisiune de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Ana și Alex de la Mireasa, mai apropiați după emisiune

Ana Pungă și Alex Brebenoiu s-au logodit în casa Mireasa, chiar dacă nu au reușit să câștige marele premiu al emisiunii. Ei s-au clasat pe locul al doilea.

ADVERTISEMENT

Ulterior, foștii finaliști de la Antena 1 au petrecut și mai mult timp împreună, acomodându-se la viața de afară, după ce 4 luni au fost privați de „realitate”.

S-au mutat împreună la scurt timp după ce au ieșit din concurs. În prezent, Ana și Alex locuiesc într-o casă mai mare, sarcinile în gospodărie fiind împărțite în mod echitabil.

Lucrurile s-au schimbat foarte mult între cei doi tineri, care au ajuns să se cunoască mai bine și să fie mai uniți, de aici și decizia de a se căsători religios în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT