ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Prodanca a EXPLODAT! Cum îl face PRAF pe Anghelache!

Constantin Anghelache l-a chemat la Comisia de Disciplină pe Laurenţiu Reghecampf, după ce tehnicianul a declarat despre dinamovist că este comunist. Soţia stelistului a luat foc şi a...
Autor: Bogdan Steriopol | 31.03.2014 | 11:19
Prodanca a EXPLODAT! Cum îl face PRAF pe Anghelache!

Constantin Anghelache l-a chemat la Comisia de Disciplină pe Laurenţiu Reghecampf, după ce tehnicianul a declarat despre dinamovist că este comunist. Soţia stelistului a luat foc şi a reacţionat la adresa oficialului din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

“Din păcate am ajuns să trăim într-o ţară în care democraţia pare să compromită nevoia de exprimare. Multă vreme, românii n-au avut voie să vorbească deschis din cauza regimului comunist, pentru ca astăzi, la aproape 25 de ani de la evenimentul care ar fi trebuit să ne schimbe istoria, inconştienţa verbală a democraţiei să apese tot mai greu asupra discursului public. Laurentiu Reghecampf este chemat la Comisia de Disciplină a LPF să justifice unele declaraţii decente şi normale într-o ţară care tinde să amplifice exegeza vorbită a nimicului din ce în ce mai des. Şi totul pentru că aşa vrea unul dintre conducătorii celui mai important club românesc. Nimic rău în a răspunde în faţa comisiilor abilitate, atîta timp cît cauza este una sănătoasă, dar să accepti fiecare subdetaliu pe care îl transmite din gîndurile sale înfundate renumitul scriitor Anghelache Constantin, doar pentru a încerca să ştergi cu buretele din munca unui om, depăşeşte orice imaginaţie. Acest om încearcă sa creeze iluzia realităţii prin declaraţiile sale şi încearcă să convingă presa, oamenii de fotbal şi comisiile abilitate de la FRF că Laurenţiu i-a produs un uriaş prejudiciu de imagine catalogîndu-l drept “comunist” şi “învechit”. El încearcă să plaseze subliminal, sau prin ricoşeu, această temă a ofensei pe care i-o aduce antrenorul Stelei, dar se descalifică fără să realizeze printr-un limbaj nestilizat şi abject. Figura respingătoare de pe frontispiciul epocii trecute, Anghelache rămîne însă acelaşi “scriitor” necunoscut catapultat de o epocă mai mult decît complice direct în mijlocul unei societăţi mult prea permisive. Convins că statutul pe care l-a obţinut printr-un concurs de împrejurări pur întîmplătoare certifică geniul. Domnul Anghelache şi-a încărcat ideatic discursul peste noapte cu deja celebra fraza: “Oamenii cînd se culcă, se culcă să doarmă”, a fost reacţia dură a soţiei lui Reghe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!