Life

Ana Baniciu a stabilit data nunții cu Edy Kovacs. Când va avea loc fericitul eveniment din viața cuplului

Ana Baniciu și iubitul ei au stabilit când va avea loc căsătoria dintre ei. Vedeta a dat detalii și despre cum vrea să arate rochia de mireasă pentru cel mai important eveniment din viața ei.
01.07.2022 | 19:48
Ana Baniciu a stabilit data nuntii cu Edy Kovacs Cand va avea loc fericitul eveniment din viata cuplului
Ana Baniciu a stabilit data nunții cu Edy Kovacs. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a vorbit despre momentul în care o să fie mireasă. Artista a dezvăluit că nunta ei cu Edy Kovacs va avea loc la anul în septembrie, cel mai probabil.

Ana Banciu se mărită la anul, în septembrie

Ana Baniciu a făcut noi declarații despre momentul în care va deveni mireasă. Aceasta a explicat că, cel mai probabil, nunta va avea loc în toamna anului viitor și a dezvăluit că la cel mai fericit eveniment din viața ei vor participa câteva sute de persoane.

ADVERTISEMENT

‘’Jucăm la nuntă cel mai probabil la anul! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”, a spus vedeta la podcastul Duet cu Alexandra Ungureanu.

Ce planuri are Ana Baniciu pentru nuntă. Ce rochie de mireasă vrea

Ana Baniciu a dezvăluit că nu este neapărat o fană nunților și își dă seama că probabil nunta nu va fi la fel de distractivă pentru miri așa cum va fi pentru invitați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiica lui Mircea Baniciu chiar spunea că dacă ar trebui să salute fiecare invitat în parte, ar trece toată seara. Ceea ce speră vedeta este să aibă mulți cântăreți.

„Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm.

ADVERTISEMENT

Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a dezvăluit Ana Baniciu pentru sursa citată anterior.

Pentru nunta sa, Ana Baniciu nu știe încă ce rochie de mireasă va purta și nici măcar nu s-a decis dacă vrea să își croiască propria rochie sau dacă vrea să ia una deja cumpărată.

ADVERTISEMENT

‘’Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane’, a mai dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT
Tags: