Life

Ana Baniciu, reacție neașteptată la adresa lui Mihai Bendeac: ”Mi se pare că face ce vrea el”

Ana Baniciu a făcut o declarație șocantă la adresa actorului Mihai Bendeac, în ciuda faptului că se cunosc de ani buni și chiar sunt prieteni apropiați.
07.01.2022 | 12:45
Ana Baniciu reactie neasteptata la adresa lui Mihai Bendeac Mi se pare ca face ce vrea el
Ana Baniciu, declarație șocantă despre Mihai Bendeac. Blondina s-a supărat pe actor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reacția neașteptată a fostei câștigătoare de la Asia Express vine după o perioadă în care juratul de la iUmor nu a reușit să descopere ce părere are frumoasa blondină despre el.

Fiica lui Mircea Baniciu susține că multe dintre persoanele publice din industria autohtonă nu au încredere în ele, de aici și declarația sa controversată.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac are senzația că Ana Baniciu nu-l apreciază la adevărata sa valoare, când realitatea este cu totul alta. În plus, vedeta a adăugat că iubește foarte mult arta și teatrul.

Ana Baniciu, declarație șocantă despre Mihai Bendeac. Blondina s-a supărat pe actor

Totodată, Ana Baniciu consideră că Mihai Bendeac face reclame, la fel ca mulți influenceri de la noi, doar că nu le face pe față, ci oarecum ascunse, semn că nu-și asumă.

ADVERTISEMENT

„Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne.

Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude. Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum.

ADVERTISEMENT

Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri. Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el.

El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el.

ADVERTISEMENT

El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a mărturisit Ana Baniciu în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Ana Baniciu, laude pentru actorul Mihai Bendeac

În altă ordine de idei, Ana Baniciu are numai cuvinte de laudă pentru juratul de la Antena 1. Fosta concurentă de la Asia Express îl admiră enorm pe Mihai Bendeac, actorul care i se pare foarte inteligent.

„E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare.

De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a completat blondina.

ADVERTISEMENT