Life

Ana Baniciu, declarații despre moartea mamei sale. Cum a petrecut ultimele luni din viață cu aceasta: „Am respirat împreună”

Ana Baniciu a făcut declarații despre moartea mamei sale, dar și despre cum a petrecut aceasta ultimele luni din viața sa.
10.10.2022 | 12:41
Ana Baniciu declaratii despre moartea mamei sale Cum a petrecut ultimele luni din viata cu aceasta Am respirat impreuna
Ana Baniciu a povestit cum a petrecut ultimele luni din viața mamei sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a făcut noi declarații despre decesul mamei sale și chiar a spus cum a petrecut aceasta ultimele luni din viața sa.

Ana Baniciu a povestit cum a petrecut ultimele luni din viața mamei sale

Ana Baniciu a mărturisit că acest an a fost cel mai greu din viața ei, deoarece a pierdut-o pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Artista a avut de spus multe cuvinte frumoase la adresa mamei sale, dar cel mai important, a precizat că prima soție a lui Mircea Baniciu și-a petrecut ultimele luni din viață alături de ea, de ființa căreia i-a dedicat întreaga viață și o implicare totală pentru a o educa, după cum spunea chiar artista.

“Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum!

Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie!

Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare!”, a spus Ana Baniciu pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu nu are regrete legate de moartea mamei sale

Ana Baniciu a petrecut ultimele luni alături de mama ei și a mărturisit că au respirat împreună în ultimele clipe din viața sa.

Cântăreața a mai spus că nu are niciun regret și în ciuda faptului că suferința este foarte mare, consideră că mama ei  îi va fi întotdeauna alături și o va privi cu mândrie din ceruri.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a dezvăluit că mama a plecat din această lume fiind foarte mândră și fericită pentru ea, mai ales având în vedere că ea trebuia să se căsătorească cu alesul inimii sale Edi Kovacs, dar au amânat nunta după decesul mamei sale.

„Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce…

Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!”, a mai povestit Ana Baniciu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT