Life

Ana Baniciu, fosta câștigătoare Asia Express, a fost cerută în căsătorie: „Îmi tremură genunchii”

Ana Baniciu, fosta câștigătoare Asia Express, a fost cerută în căsătorie. Cântăreața a făcut marele anunț pe rețelele sociale.
21.09.2021 | 08:29
Ana Baniciu fosta castigatoare Asia Express a fost ceruta in casatorie Imi tremura genunchii
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu, fosta câștigătoare de la Asia Express, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Kovacs. Blondina a fost mereu discretă în legătură cu viața sentimentală, însă acum le-a dat fanilor vestea logodnei pe rețelele sociale.

Fiica lui Micea Baniciu a primit numeroase mesaje din partea colegilor de breaslă, dar și a fanilor, care i-au transmis numai gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu, fosta câștigătoare Asia Express, a fost cerută în căsătorie

Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express, a fost cerută în căsătorie. Blondina este împreună cu Edy Kovacs de anul trecut, însă niciodată nu a oferit prea multe detalii despre povestea lor de iubire.

Cei doi se află în vacanță într-o destinație de vis din Italia, Coasta Amalfi, acolo unde artista i-a spus „da” partenerului ei.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a postat o fotografie cu inelul de logodnă pe rețele sociale, însoțită de o declarație emoționantă de iubire pentru viitorul ei soț.

„Ce sa zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită.

ADVERTISEMENT

Te iubesc, @edykov , îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat!

Sunt foarte fericită… sincer vă zic!♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Ana Baniciu
Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie. Sursa foto: Instagram

Mai multe vedete i-au urat Anei Baniciu multă fericire alături de partenerul ei. Lidia Buble, Giulia Anghelescu sau Sore Mihalache sunt doar câteva dintre cele care i-au scris comentarii blondinei.

Logodnicul cântăreței este un tânăr afacerist care a fost împreună cu mai multe femei din lumea showbiz-ului, printre care și Daniela Crudu.

Ana Baniciu, despre reputația pe care o are

Anul trecut, Ana Baniciu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre reputația pe care o are ca fiică a lui Mircea Baniciu. Vedeta a declarat că a încercat mereu să evite să facă vreun pas greșit pentru a nu-l implica pe tatăl ei în diverse scandaluri.

Pentru fosta concurentă de la Asia Express este o presiune foarte mare să fie fiica unui mare artist din România. Acest lucru implică o mare responsabilitate și trebuie să fie mereu atentă la imaginea ei.

De exemplu, Ana Baniciu a spus, la acel moment, că niciodată nu ar putea poza într-o revistă pentru adulți. Aceasta nu ar vrea să asocieze un astfel de scandal cu numele tatălui ei, care are o carieră de 50 de ani.

„Când ești fata lui Mircea Baniciu este evident că ai un bagaj destul de important în spate (…) E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta.

Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât, decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani.

Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee”, spunea Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT