Life

Ana Baniciu, intr-o ipostază demențială pe Instagram. Tot internetul a luat foc – Foto

08.07.2020 | 15:07
Ana Baniciu intro ipostaza dementiala pe Instagram Tot internetul a luat foc  Foto
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu are forme perfecte, un trup fără pic de grăsime și este sută la sută naturală. Fosta concurentă de la Asia Express a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie.

Fanii vedetei au lăsat zeci de comentarii, iar mulți dintre admiratori i-au admirat trupul bine sculptat.

ADVERTISEMENT

Tânăra se numără printre puținele vedete din showbiz care se poate lăuda că nu a mers la medicul estetician

Ana Baniciu, în costum de baie la plajă

Fiica lui Mircea Baniciu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Deși are toate calitățile, și deșteaptă, și frumoasă, Ana Baniciu nu este înnebunită după aparițiile publice și se rezumă la postările de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În mediul online, fosta concurentă de la Asia Express postează imagini amețitoare în care apare îmbrăcată destul de sumar, cu posteriorul sau nurii la vedere, spre deliciul fanilor.

Cu toate astea, blonda a păstrat o urmă de decență și nu a arătat chiar tot, fotografiile pe care le postează fiind mai degrabă cu simț artistic decât vulgare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Marti.

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu) on

După ce a devenit cunoscută publicului larg, după apariția sa în serialul LalaBand, de la Pro TV, Ana Baniciu a declarat că nu ar poza niciodată provocator, cu atât mai mult goală, de frică să nu-și facă tatăl de rușine.

Ana nu apare în revistele pentru bărbați, însă își pozează trupul bine lucrat pe Instagram sau Facebook, unde este intens urmărită.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Self-confidence is the best outfit. Rock it and own it. ✌?

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu) on


” Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee.

E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta.

Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât, decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani.”, a declarat, Ana Baniciu, pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT