Life

Ana Baniciu, neînțelegeri cu logodnicul înainte de nuntă: „Avem gândiri total diferite”

Ana Baniciu se pregătește de nuntă, însă a declarat că există aspecte în privința cărora ea și viitorul soț nu se pot pune de acord. Ce neînțelegeri există între ei?
07.04.2022 | 14:11
Ana Baniciu neintelegeri cu logodnicul inainte de nunta Avem gandiri total diferite
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a făcut dezvăluiri despre nunta cu logodnicul său, Edy Kovacs. Își dorește ca marele eveniment să aibă loc anul acesta, însă organizarea nu merge așa cum și-ar dori. Cântăreața și partenerul său de viața nu se pot pune de acord în privința unui aspect important.

Ce neînțelegeri au Ana Baniciu și viitorul soț înainte de nuntă?

Ana Baniciu a fost cerută de soție anul trecut, în luna septembrie. Artista își dorește ca nunta să aibă loc cât mai curând, însă mai are multe lucruri de pus la punct. În plus, ea și logodnicul, Edy Kovacs, întâmpină neînțelegeri când vine vorba de numărul invitaților.

ADVERTISEMENT

În timp ce Ana Baniciu și-ar dori un eveniment restrâns, la care să participe doar cele mai apropiate persoane, viitorul ei soț are alte planuri.

„Aici avem gândiri total diferite. Dacă ar fi din punctul meu de vedere, i-am explicat lui, aș face cea mai intimă petrecere posibilă, doar cu apropiați. Vorbim de un pic peste 50 de persoane.

ADVERTISEMENT

Edy vrea să facă ceva mare. Oricum ar fi, o să organizăm ceva frumos. Important e să ne simțim noi bine. Mie de aia nu mi-au plăcut nunțile.

Am asistat și la nunți în care mirii erau foarte stresați, încordați. Nu vreau asta, eu vreau să fie o petrecere la care să ne distrăm la maxim”, a explicat Ana Baniciu, într-un interviu acordat pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu își dorește să fie mamă de băiat

Câștigătoarea de la Asia Express a dezvăluit că visează să devină mamă, însă nu este pregătită să facă acest pas. Un lucru îl știe clar, nu vrea să aibă o fată. Ana Banciu a mărturisit că dintotdeauna a visat că va aduce pe lume un băiat.

„Am zis să ne mai bucurăm un pic de relația noastră așa, de tinerețea asta frumoasă. Plus că eu mă gândesc că e o perioadă atât de incertă pentru toată lumea. Nu cred că e momentul de făcut copii. 

ADVERTISEMENT

Eu am zis, șase copii dacă-mi dă Dumnezeu, toți să fie băieți. Parcă văd că-mi da fată. Mi-aș dori băiat pentru că băieții sunt mai relaxați”, a declarat Ana Baniciu.

ADVERTISEMENT