Life

Ana Baniciu, neplăceri majore după Asia Express. Ce a traumatizat-o cel mai mult

25.03.2021 | 12:01
Ana Baniciu neplaceri majore dupa Asia Express Ce a traumatizato cel mai mult
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a rămas cu neplăceri majore după participarea în show-ul „Asia Express” de la Antena 1. Frumoasa blondină a mărturisit ce a traumatizat-o cel mai mult, dar și cu ce fobii a rămas după filmările primului sezon al emisiunii. 

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit că are ceva traume după celebra probă cu gândacul pe care a trebuit să-l mănânce în timpul filmărilor show-ului moderat de Gina Pistol. Vedeta spune că acum are o problemă cu medicamentele foarte mari.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu mai poate înghiți pastilele care au o dimensiune mai mare, referindu-se aici la cele pentru imunitate. Ana Baniciu s-a confruntat cu preparate ce stau la limita dintre fobie și dezgust, lucru care nu este deloc surprinzător acum când a rămas cu un gust amar.

Ana Baniciu, probleme după Asia Express. Ce neplăceri are vedeta acum

„Am rămas o problemă după gândacul din Asia Express, nu mai pot să înghit pastile foarte mari, cum sunt cele de imunitate, care sunt destul de măricele. Eu nu am cum să înghit așa ceva”, a dezvăluit Ana Baniciu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Artista a mai adăugat că nu știa ce o așteaptă în momentul în care a acceptat provocarea, însă în final a reușit să învețe foarte multe despre ea. Blondina a trecut prin una dintre cele mai grele experiențe, dar călătoria s-a încheiat cât se poate de bine.

Ana Baniciu și Raluka au câștigat marea finală a primului sezon din Asia Express, în fața colegilor Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cu care rivalizează și la „Te cunosc de undeva!” în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Am plecat în Asia inconștientă, dornică să îmi aflu limitele, să văd cum reacționează mintea și corpul meu la ce urma să fie cea mai frumoasă, dar și cea mai dificilă experiență din viața mea! 

Am aflat că sunt mult mai puternică decât credeam și că atunci când îți dorești din tot sufletul și te bucuri de călătorie, cu bune și rele… universul lucrează în favoarea ta!

ADVERTISEMENT

Așadar, mulțumesc Asia Express pentru călătoria care m-a schimbat total viziune, care m-a învățat să prețuiesc lucrurile simple și să simt mai mult”, spunea cântăreața după încheierea filmărilor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT