Life

Ana Baniciu nu mai e singură. Cu cine se iubește frumoasa artistă

06.10.2020 | 10:52
Ana Baniciu nu mai e singura Cu cine se iubeste frumoasa artista
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu (27 de ani) a ieșit din rândul burlăcițelor și a început o relație amoroasă după ce în ultima perioadă s-a tot „plâns” că este singură. Câștigătoarea primului sezon „Asia Express” trăiește o frumoasă poveste de dragoste, ținându-și iubirea departe de ochii curioșilor.

Blondina se iubește cu un adevărat crai, un tânăr afacerist care a avut numeroase relații amoroase cu vedete din showbiz-ul autohton. Legătura lor a ieșit la iveală odată cu imaginea de pe Instagram în care artista face reclamă unor detergenți stând întinsă în pat.

ADVERTISEMENT

Fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu se ține de mână cu un bărbat misterios, ulterior ieșind la iveală că este vorba de Edy Kovacs, un tânăr afacerist care s-a iubit în trecut cu Calina Dumitrescu (nepoata lui Petre Roman), Daniela Crudu, Marinela Avădani și Raluca Lungu.

Ana Baniciu a renunțat la singurătate. Cu cine s-a cuplat frumoasa cântăreață

„Funduleț”, așa cum este cunoscută în lumea mondenă Ana Baniciu, și iubitul nu sunt de foarte mult timp un cuplu, însă deja au avut prima vacanță împreună. Potrivit cancan.ro, artista și fostul partener de viață al Cruduței au petrecut la munte, la Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 ar fi fost însoțită de o prietenă foarte bună, relația cu Edy Kovacs fiind abia la început. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap, în ciuda faptului că se iubesc de circa o lună.

Cu toate acestea Ana Baniciu nu ar face nimic care să-i păteze reputația celebrului ei tată, așa cum avea să mărturisească recent într-un interviu. Blondina a dezvăluit motivul pentru care este extrem de precaută în tot ce face.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra a mărturisit că nu ar poza niciodată în revistele pentru adulți, chiar dacă pe rețelele de socializare are fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. Artista este conștientă că trebuie să aibă o imagine impecabilă.

View this post on Instagram

#blacksea

A post shared by Edy Kovacs (@edykov) on

 

„E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta.

ADVERTISEMENT

Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a mărturisit Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT