Life

Ana Baniciu, panică totală înainte să devină mamă. Ce s-a întâmplat cu bebelușul artistei

Ana Baniciu, momente de groază înainte să aducă pe lume primul său copil. Ce a pățit micuțul câștigătoarei de la Asia Express.
14.06.2024 | 00:26
Ana Baniciu panica totala inainte sa devina mama Ce sa intamplat cu bebelusul artistei
Ana Baniciu, momente de groază înainte să aducă pe lume primul său copil. Ce a pățit micuțul câștigătoarei de la Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu, panică totală înainte să devină mamă. Ce s-a întâmplat cu bebelușul artistei. Frumoasa blondină a dezvăluit abia acum care a fost motivul real pentru care a trebuit să apeleze la operația de cezariană.

Ana Baniciu, momente de groază înainte să aducă pe lume primul său copil. Ce a pățit micuțul câștigătoarei de la Asia Express

Ana Baniciu, momente de groază înainte să aducă pe lume primul său copil. Ce a pățit micuțul câștigătoarei de la Asia Express. Vedeta s-a speriat foarte tare când a aflat că bebelușul are cordonul ombilical strâns în jurul gâtului.

ADVERTISEMENT

„Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că în ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strâns, era foarte strâns. În momentul în care eu aveam contracții puternice el se chinuia să se ducă în jos.

Se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bătăile inimii scădeau și atunci am hotărât că gata, facem cezariană. A fost singurul moment în care m-am simțit copleșită și am început să plâng.

ADVERTISEMENT

Doctorul, care nu a avut nici măcar un apel telefonic de la mine pe toată perioada sarcinii și știa că sunt super relaxată, a zis Ana, ce se întâmplă? De ce plângi? Nu mă așteptam să nasc atât de repede acum.

Adică eu credeam că e un proces de durată, că va fi altfel, cu totul altfel. Și m-a luat prin surprindere, m-am liniștit și am născut”, a povestit Ana Baniciu pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu, încântată de rolul de mamă

Ana Baniciu le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că este extrem de încântată de rolul de mamă. Fiica celebrului Mircea Baniciu reușește să își alăpteze bebelușul exclusiv la sân și speră să facă asta cât mai multă vreme.

Din fericire, câștigătoarea de la Asia Express are suficient lapte și își dorește să îi ofere celui mic toți nutrienții necesari. Momentan, frumoasa blondină este discretă cu privire la chipul fiului său despre care spune că e „frumos” și „extraordinar”.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil își va face curaj și îl va arăta și celorlalți, însă până atunci se bucură de această perioadă minunată. Ana Baniciu mai spune că îi este foarte drag bebelușul care a venit pe lume pe 4 iunie 2024, mai devreme cu aproape două săptămâni.

ADVERTISEMENT