Life

Ana Baniciu, siluetă de invidiat la o lună după ce a născut. Imaginea prin care și-a surprins fanii

Cum arată Ana Baniciu la o lună după ce a născut. Imaginea prin care artista și-a surprins fanii. Are o siluetă de invidiat.
02.07.2024 | 15:35
Ana Baniciu silueta de invidiat la o luna dupa ce a nascut Imaginea prin care sia surprins fanii
Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu o lună. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu le-a arătat tuturor admiratorilor săi, pe rețelele de socializare, ce siluetă are la o lună după ce a născut. La începutul lui iunie, cântăreața în vârstă de 31 de ani a adus pe lume primul ei copil, care este un băiețel.

Ana Baniciu, siluetă de invidiat la o lună după naștere

Ana Baniciu a născut pe data de 5 iunie, prin cezariană. Este binecunoscut faptul că după o astfel de naștere este mai dificilă recuperarea și implicit revenirea la forma inițială a siluetei. Ana Baniciu, însă, pare că s-a făcut bine destul de rapid și și-a recăpătat talia.

ADVERTISEMENT

Mândră de silueta sa, Ana Baniciu a decis să se fotografieze și să le arate și urmăritorilor săi, de pe Instagram, cât de bine arată. Multe proaspete mămici cu siguranță și-ar dori să fie în pielea ei. Interpreta nu doar că și-a recăpătat abdomenul, dar pare că a și slăbit.

”A revenit talia…”, a notat artista în dreptul unei fotografii pe care și-a făcut-o în oglindă și în care apare îmbrăcată într-o rochie maronie, mulată pe corp și care îi scoate în evidență silueta trasă prin inel.

ADVERTISEMENT
ana baniciu
Ana Baniciu la o lună după ce a născut. Sursa foto: captură Instastory

 

După cum a spus chiar ea la un moment dat, grija față de sine o ajută să treacă prin această nouă perioadă, fără a se confrunta cu probleme specifice. Deși fiul ei, micuțul Aris, îi ocupă mare parte din timp, Ana Baniciu nu uită și de ea.

Ana Baniciu și-a dorit să nască natural

Ana Baniciu și-a dorit să-și aducă fiul pe lume pe cale naturală, dar situația s-a complicat pe ultima sută de metri, astfel că Ana Baniciu a trebuit să accepte propunerea medicilor, de a naște prin cezariană și a acceptat.

ADVERTISEMENT

”La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (…) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor.

Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers. Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (…)

ADVERTISEMENT

În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”, a relatat Ana Baniciu, pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni, la scurt timp după ce și-a născut băiețelul.

ADVERTISEMENT