Sporturi

Ana Bogdan a revenit în România şi se relaxează la schi. „Locul unde sunt fericită“

20.02.2021 | 15:47
Ana Bogdan a revenit in Romania si se relaxeaza la schi Locul unde sunt fericita
Ana Bogdan. (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

După un început de an nu foarte reuşit în Australia, Ana Bogdan a revenit în România, unde a ales să meargă la schi. „Locul unde sunt fericită“, a scris ea pe Instagram, însoţind mesajul cu o fotografie sugestivă.

Startul lui 2021 nu a fost unul dintre cele mai bune pentru Ana Bogdan, care a fost eliminată rapid în cele trei turnee din Australia la care a participat.

ADVERTISEMENT

Ana Bogdan, fericită la schi, în România

„Bun… acum ştiţi răspunsul dacă vă întreabă cineva unde merg sau ce fac după ce revin acasă de la turnee“, a scris Ana Bogdan alături de fotografia cu ea pe pârtia de schi.

De asemenea, ea a pus si mai multe etichete #sorrybutnotsorry, #buhbye, #goneskiing, #illbeback, #myhappyplace (n.r. – #scuze dar nu îmi pare rău, #la revedere, #plecată la schi, #mă voi întoarce, #locul unde sunt fericită).

ADVERTISEMENT
Ana Bogdan, fericită la schi, în România. FOTO: captură instagram
Ana Bogdan, fericită la schi, în România. FOTO: captură instagram

Doar două victorii în trei turnee

Ana Bogdan, locul 96 WTA, a luat parte la 3 turnee în Australia, la Melbourne. La Yarra Valley Classic, a trecut de rusoaica Rakhimova (6-2, 6-2), după care a fost eliminată de numărul 1 mondial Ashleigh Barty (3-6, 3-6).

Apoi, la Australian Open a pierdut din primul meci atât în proba de simplu, 3-6, 1-6 cu Danielle Collins (40 WTA), cât şi în cea de dublu, în care a evoluat alături de suedeza Rebecca Peterson, 3-6, 1-6 contra cuplului Krejcikova / Siniakova.

ADVERTISEMENT

În final, la Phillip Island Trophy, a trecut de letona Anastasija Sevastova (53 WTA) cu 4-6, 6-3, 6-3, dar a fost eliminată în turul următor de kazaha Zarina Diyas (83 WTA) cu scorul de 4-6, 7-5, 2-6.

Se iubeşte cu un fost campion mondial

Dacă începutul lui 2021 o găseşte pe Ana Bogdan fericită la schi, anul trecut a fost unul dificil, presărat cu multe momente importante pentru jucătoarea de tenis.

ADVERTISEMENT

S-a despărţit de Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, după o relaţie de trei ani. Nu a rămas foarte multă vreme singură şi, la două luni distanţă, au apărut primele informaţii despre ea şi pilotul de raliuri Simone Tempestini, campion mondial la juniori.

Finalul de an i-a adus probleme de sănătate. Ana Bogdan a fost testată pozitiv pentru coronavirusşi a avut dificultăţi de respiraţie, dar şi-a păstrat optimismul. „Tot ce îmi doresc este să fiți sănătoși cu toții și să vă protejați!”, a transmis jucătoarea de tenis pe internet.

ADVERTISEMENT
Tags: