Sporturi

Ana Bogdan, decizie radicală în viața personală. S-a despărțit de Norris Măgeanu după trei ani de logodnă. Cum s-a produs ruptura: “Ne-a distrus relaţia”

22.04.2020 | 11:43
Ana Bogdan decizie radicala in viata personala Sa despartit de Norris Mageanu dupa trei ani de logodna Cum sa produs ruptura Nea distrus relatia
Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit. FOTO: Avantaje
ADVERTISEMENT

Ana Bogdan și Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, s-au despărțit după mai bine de trei de relație. Cei doi erau logodiți din aprilie 2017, dar au decis să pună punct relației.


UPDATE, 22 aprilie, ora 11:44 / Norris Măgeanu a oferit detalii despre despărțirea de Ana Bogdan: Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. 

ADVERTISEMENT

Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate».

La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă”. 

ADVERTISEMENT

„E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut.

Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a mai spus Norris Măgeanu.

ADVERTISEMENT

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit

Ana Bogdan este una dintre cele mai apreciate sportive din România și se află, la începutul acestui an, într-o formă excelentă, reușind să intre în top 100 WTA și să impresioneze în partidele jucate în FED Cup, la Cluj, contra Rusiei.

Într-un moment în care activitatea sportivă se afla într-un punct bun, Ana Bogdan a luat o decizie radicală în viața personală.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis de 27 de ani s-a despărțit de Norris Măgeanu, după aproape trei ani de relație. Conform Click, cei doi erau logodiți din aprilie 2017, dar au decis să pună punct relației.

Niciunul dintre cei doi nu a oficializat despărțirea, însă Norris Măgeanu și-a schimbat descrierea contului personal de Facebook de la „într-o relație”, la „singur”, în timp ce Ana Bogdan a șters de pe rețelele de socializare fotografiile în care apărea alături de fostul logodnic.

Mai mult, într-una dintre celei mai recente fotografii postate de Instagram, Ana Bogdan a fost surprinsă fără inelul de logodnă la mână, pe care obișnuia să îl poarte inclusiv în timpul antrenamentelor.

Ana Bogdan a adus primul punct României în confruntarea cu Rusia din FED Cup

Ana Bogdan a făcut parte din echipa de FED Cup a României în luna februarie, pentru confruntarea cu Rusia din barajul de calificarea la turneul final de la Budapesta.

Jucătoarea de 27 de ani a adus primul punct României, după victoria obținută în trei seturi, 6-3, 6-7 (5), 6-1, cu Veronika Kudermetova.

Ana Bogdan a pierdut, însă, al doilea meci disputat în barajul cu Rusia, care s-a calificat la turneul final al FED Cup de la Budapesta după jocul decisiv, de dublu, unde Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au fost învinse de Anna Blinkova și Anna Kalinskaya.

ADVERTISEMENT