Sport

Ana Bogdan, eliminată de Schmiedlova după un meci dramatic! Câte românce sunt în turul 2

18.07.2018 | 10:26
Ana Bogdan eliminata de Schmiedlova dupa un meci dramatic Cate romance sunt in turul 2
Ana Bogdan, eliminată de Schmiedlova după un meci de 3 ore și 20 de minute.

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la BRD București Open, de Anna Karolina Schmiedlova, la capătul unui meci dramatic, scor 6-4, 6-7 (4), 5-7, întins pe durata a trei ore și 20 de minute de joc. Primul set i-a revenit româncei, la patru, după un break reușit pe final. Setul doi a avut o desfășurare absolut incredibilă. Slovaca a condus cu 5-1, dar Ana a avut o revenire fabuloasă.

A făcut break după break și a ajuns să servească pentru a închide meciul, la 6-5 în favoarea ei. Schmiedlova, câștigătoare la BRD București Open în 2015, s-a trezit în ultimul moment și a făcut la rândul ei break pentru a trimite setul doi în tiebreak, pe care avea să îl câștige la 4. Mai proaspătă în setul decisiv, slovaca a condus 3-1 și 5-3, dar Ana Bogdan a revenit din nou.

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la BRD București. Trei românce sunt calificate în turul 2

Românca a reușit să egaleze la cinci și să trimită setul doi în prelungiri. Nu a fost suficient, deoarece Schmiedlova s-a impus în ultimele două game-uri ale partidei. Tot ieri au mai fost eliminate alte două jucătoare din România, Irina Begu, deținătoarea trofeului, și Andreea Roșca. Au rămas trei românce în turul 2 la BRD București Open, dintre care două sunt programate miercuri.

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la BRD București
Irina Bara este una dintre cele trei românce care au reușit calificarea în turul 2 la BRD București Open.

De la ora 14:00, Irina Bara o va înfrunta pe Polona Hercog, iar Mihaela Buzărnescu, favorita principală a competiției, are meci în jurul orei 17:00, cu slovaca Tamara Zidansek. În fine, în ultimul meci din turul 2 care implică o româncă, Sorana Cîrstea o va înfrunta joi pe Maryna Zanevska din Belgia.

Tags: