Sport

Ana Bogdan, emoționată după ce a primit un cadou de la idolul ei: „Cel mai special!”. Foto

Ana Bogdan a primit un cadou de la idolul ei și a postat fotografia pe contul personal de Instagram, alături de un mesaj plin de recunoaștere.
17.02.2022 | 21:30
Ana Bogdan emotionata dupa ce a primit un cadou de la idolul ei Cel mai special Foto
ADVERTISEMENT

Idolul Anei Bogdan este fosta schioare americană Lindsey Vonn, care i-a oferit o pereche de ochelari de schi, alături de un mesaj pus în interiorul cutiei.

Jucătoare de tenis din România i-a răspuns prin intermediul rețelelor de socializare, mărturisind că este emoționată pentru cadoul primit.

ADVERTISEMENT

Ana Bogdan, emoționată după ce a primit un cadou de la idolul ei

Ana Bogdan a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant după ce a primit o pereche de ochelari de schi de la Lindsey Vonn, idolul său.

„Ana, am vrut să-ți trimit cea mai nouă și grozavă pereche de ochelari YNIQ. E o colecție care mi-e foarte dragă.

ADVERTISEMENT

Să ai un sezon de schi extraordinar și să fii rapidă! Cu drag, Lindsey Vonn”, a fost mesajul scris de Lindsey Vonn pe un bilet în interiorul cutiei primite de Ana Bogdan.

„E cel mai special cadou pe care l-am primit. Mulțumesc pentru această surpriză grozavă, m-am emoționat!”, a scris Ana Bogdan pe InstaStory alături de fotografie.

ADVERTISEMENT
Fotografia postată de Ana Bogdan pe Instagram. Sursă foto: Instagram/Ana Bogdan
Fotografia postată de Ana Bogdan pe Instagram. Sursă foto: Instagram/Ana Bogdan

„Lindsey Vonn e sursa mea de inspirație!”

Ana Bogdan a mărturisit întotdeauna că Lindsey Vonn este sursa ei de inspirație și sportiva pe care o admiră cel mai mult și care a ajutat-o să treacă peste accidentări.

„Cel mai mult îmi place de Lindsey Vonn, ea este sursa mea de inspirație, de câte ori am fost accidentată, mă uitam la filmulețe cu ea din perioadele ei de revenire după accidentări, și ea chiar a avut accidentări serioase.

ADVERTISEMENT

Îmi dădeau foarte multă putere și încredere. O ador, pur și simplu. Dacă aș fi continuat să fac schi, cu siguranță mi-aș fi dorit să fiu ca ea”, spunea Ana Bogdan.

De-a lungul timpului, Ana Bogdan a recunoscut că a trecut și prin alte probleme în afară de cele suferite din cauza accidentărilor: „Pe de altă parte, nu am fost bucuroasă când am văzut ce se întâmplă cu ea și ce a scris”.

„Asta, pentru că și eu am trecut prin depresie și anxietate în acest an, la începutul lui”, spunea Ana Bogdan în luna iunie despre Naomi Osaka.

ADVERTISEMENT
Tags: