Sporturi

Ana Bogdan, reacție emoționantă după ce a adus primul punct României în confruntarea cu Rusia: „Este victoria carierei”. Imaginile bucuriei de la Cluj! GALERIE FOTO

07.02.2020 | 20:22
Ana Bogdan reactie emotionanta dupa ce a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Rusia Este victoria carierei Imaginile bucuriei de la Cluj GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Ana Bogdan a învins-o pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-7 (5), 6-1, și a adus primul punct pentru România în confruntarea cu Rusia din barajul de FED Cup. La sfârșitul meciului, sportiva noastră a sărbătorit, vizibil emoționată, alături de restul echipei și de fanii prezenți în tribuna arenei din Cluj (vezi toate imaginile în GALERIA FOTO).

Ana Bogdan, victorie entuziasmantă în FED Cup

România a început cu o înfrângere duelul cu Rusia din barajul de calificare la turneul final al FED Cup, Ekaterina Alexandrova reușind să treacă de Gabriela Ruse în minimum de seturi, însă prestația excelentă a Anei Bogdan a dus scorul la 1-1 la sfârșitul zilei, după victoria obținută în decisiv cu Veronika Kudermetova.

ADVERTISEMENT

După ce a adus primul punct pentru România, Ana Bogdan a recunoscut că trăiește un moment foarte emoționant, reușind victoria la chiar primul meci jucat la simplu în echipa de FED Cup.

Este interesant să vorbesc în limba engleză în România. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru felul în care m-aţi susţinut. Tremur. Mă bucur enorm pentru această victorie. Este un moment foarte emoţionant pentru mine.

ADVERTISEMENT

Ultimele două puncte din tiebreak au fost grele. Au fost momente tensionate. După ce le-am pierdut, am zis să şterg totul şi să încep de la zero”, a declarat Ana Bogdan imediat după meci.

La conferința de presă, Ana Bogdan a declarat că victoria cu Veronika Kudermetova reprezintă unul dintre cele mai importante momente din carieră, fiind primul succes obținut pentru echipa de FED Cup, iar publicul a avut un rol important în acest succes.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost incediară, mă bucur că a fost atât de multă lume, energia lor m-a făcut efectiv să lupt pentru fiecare punct. Mâine este o zi specială, avem nevoie, din nou, de suportul lor și sper să vină într-un număr la fel de mare.

Este victoria carierei pentru mine, va avea mereu un loc special în sufletul meu”, susține sportiva.

ADVERTISEMENT

Ekaterina Alexandrova, adversarul de sâmbătă

După ce a adus punctul care a dus scorul la 1-1 între România și Rusia, Ana Bogdan va intra prima pe teren sâmbătă, pentru meciul cu Ekaterina Alexandrova, cea care a învins-o în prima zi, fără emoții, pe Gabriela Ruse.

După meciul dintre Bogdan și Alexandrova, programat la ora 14:00, Ruse va reveni pe hardul de la Cluj pentru duelul cu Kudermetova și, în caz de egalitate și după cele două jocuri de simplu, Irina Bara și Raluca Olaru vor juca la dublu, pentru calificare, împotriva perechii formate din Anna Blinkova și Anna Kalinskaya.

ADVERTISEMENT
Tags: