Ana Bogdan, calificare la Monterrey! Joacă la noapte, pentru semifinale, contra senzaţiei de la Miami

Gabriel Esanu   
in Sporturi
06/04/2018, 13:32
Ana Bogdan, calificare la Monterrey! Joacă la noapte, pentru semifinale, contra senzaţiei de la Miami

Partida s-a reluat de la 6-2, 4-3 şi 30-30 pe serviciul româncei, care a intrat foarte concentrată pe teren şi a închis foarte repede meciul, pentru a-şi asigura calificarea în sferturile de finală. De altfel, de la revenirea pe teren, Ana Bogdan a cedat o singură minge, după ce făcuse 40-30. Şi-a făcut apoi serviciul la avantaje şi a făcut break la zero.

Sâmbătă dimineaţă, nu mai devreme de ora 3:00, Ana Bogdan o va înfrunta pe Danielle Rose Collins pentru un loc în semifinale la Monterrey, Mexic. Jucătoarea din SUA este într-o formă excelentă. A făcut senzaţie la Miami, unde a jucat semifinale deşi venea din calificări, premieră din acest punct de vedere în Florida. Collins, locul 53 WTA, a obţinut calificarea fără să joace. Lesia Ţurenko, favorită 3, s-a retras din cauza unei accidentări.

Ana Bogdan, posibil duel cu Muguruza în semifinale la Monterrey

Muguruza – Tomljanovic, Puig – Babos şi Vickery – Rybarikova sunt celelalte partide care se dispută în sferturile de finală de la Monterey. În cazul în care obţine calificarea în semifinale, Ana Bogdan ar putea avea parte de un meci de gală, cu Muguruza, locul 3 WTA, dacă şi iberica se califică.

Închide ×