Ana Bogdan se mută la Bogota! Şi-a aflat adversara din primul tur

Gabriel Esanu   
in Sporturi
08/04/2018, 13:11
Ana Bogdan se mută la Bogota! Şi-a aflat adversara din primul tur

Turneul de la Bogota se va desfăşura în perioada 9-15 aprilie, iar Ana Bogdan este singura jucătoare din România care este înscrisă pe tabloul principal. Ana este chiar favorită şapte a competiţiei, dar nu va avea o misiune uşoară în primul tur.

Conform tragerii la sorţi, Ana Bogdan o va înfrunta pe Mariana Duque Marino, jucătoare născută chiar la Bogota, locul 123 mondial, dar o advevărată specialistă pe zgură. Cele două s-au mai înfruntat o singură dată, la Acapulco, în 2015, cu victorie pentru jucătoarea din Columbia.

În cazul în care va trece de Marino, Ana Bogdan va juca împotriva învingătoarei dintre Anna Blinkova, 19 ani, din Rusia, locul 119 WTA, şi Maria Camila Osorio Serrano, locul 925 WTA, 16 ani, jucătoare venită din calificări.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×