Life

Ana Ciulpan spune adevărul despre melodia cu Viorel și Vulpița. Critici dure din partea fanilor: “Rușine!”

24.09.2020 | 13:53
Ana Ciulpan spune adevarul despre melodia cu Viorel si Vulpita Critici dure din partea fanilor Rusine
Ana Ciulpan spune adevărul despre melodia cu Viorel și Vulpița. Critici dure din partea fanilor: "Rușine!" Sursa foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți în urma participării la emisiunea Mirelei Vaida, “Acces Direct”. Cei doi au avut chiar propria emisiune mai bine de jumătate de an, pe care au părăsit-o de curând. Cei doi au apărut într-un videoclip lansat cu două săptămâni în urmă.

Cei doi soți din Blăgești au avut atât fani, cât și numeroși critici. Au colaborat cu artiști renumiți și au lansat propriile melodii cu videoclipuri. Ana Ciulpan se numără printre artiștii care au cântat alături de cei doi soți, impresionată fiind de succesul acestora, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Melodia are doar 136.000 de vizualizări în două săptămâni, un număr destul de mic comparativ cu restul melodiilor pe care le-au lansat anul acesta. Ana Ciulpan spune adevărul despre această melodie, după ce a fost criticată dur de către fani.

Ana Ciulpan, adevărul despre melodia cu soții Stegaru

Ana Ciulpan, sau “sosia Irinei Loghin”, așa cum însăși cântăreața și-a pus eticheta, a colaborat cu Viorel Stegaru după ce a văzut cât succes au el și soția datorită melodiilor lansate. Interpreta de muzică populară spune adevărul și recunoaște că melodia este doar o parodie.

ADVERTISEMENT

Artista și-a informat fanii că va lansa un videoclip pentru piesa “Hai cu Tuga”, pe care o cântă în colaborare cu Viorel Stegaru. “În curând videoclipul ‘ Hai cu Tuga’, compozitor Ana Ciulpan, textier Ana Ciulpan, drept de autor Ana Ciulpan.”, le-a transmis aceasta.

Fanii i-au cerut răspunsuri Anei Ciulpan în legătură cu melodia, dat fiind că cea pe care a cântat-o cu Viorel poartă numele “Tuga”. Artista i-a lămurit destul de repede: “Aceea a fost doar o parodie. Este piesa mea”.

ADVERTISEMENT

Melodia a obținut mai puține vizualizări decât se aștepta Viorel Stegaru și nu a fost în topuri, așa cum s-a întâmplat cu piesele Vulpiței.

Ana Ciulpan apare adesea în emisiuni TV precum “iUmor” sau “Chefi la cuțite”. Comparația cu Irina Loghin i-a stârnit însă numai critici după ce a filmat videoclipul cu Viorel Stegaru. “Dacă tu crezi că semeni cu o doamnă mare, măcar să o respecți și în societate, dar faci circ și mahala. Rușine!”, este unul dintre mesajele adresare Anei Ciulpan pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

După filmarea videoclipului, Viorel Stegaru a făcut o glumă cu interpreta de muzică populară. Viorel a luat-o pe sus pe cântăreață și a aruncat-o direct în piscină, cu tot cu costumul popular cu care era îmbrăcată. Momentul a fost difuzat la emisiunea Mirelei Vaida, la care soții Stegaru au renunțat.

ADVERTISEMENT