Life

Ana Dobrovie a realizat unde a greșit cel mai mult la Survivor: ”N-aș mai fi eu!”

Ana Dobrovie a realizat unde a greșit cel mai mult la Survivor România. Fosta concurentă din echipa Războinicilor a spus adevărul despre experiența din competiție.
02.03.2022 | 09:14
Ana Dobrovie a realizat unde a gresit cel mai mult la Survivor Nas mai fi eu
ADVERTISEMENT

Fosta Războinică Ana Dobrovie și-a dat seama unde a greșit cel mai mult la Survivor România, la aproape o lună de când a fost eliminată din competiție.

Ana Dobrovie a realizat unde a greșit cel mai mult la Survivor

Ana Dobrovie a fost una dintre cele mai controversate concurente din tribul Războinicilor, la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea a fost eliminată din competiție la începutul lunii februarie. Este prima concurentă eliminată din echipa celor albaștri.

Tânăra a realizat unde a greșit, de fapt, în săptămânile petrecute în Republica Dominicană, alături de foștii coechipieri.

ADVERTISEMENT

Blondinei nu-i pare rău că a participat la Survivor, dar nici nu ar mai lua totul de la capăt. Dacă ar repeta experiența, Ana Dobrovie și-ar face o strategie și nu ar mai avea același comportament.

“Nu îmi pare deloc rău că am participat la acest concurs, dar nici nu pot să zic că aș mai lua-o de la capăt. Însă, dacă aș repeta, cu siguranță mi-aș face strategie, n-aș mai fi la fel. Mai exact… n-aș mai fi eu!”, a declarat Ana pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ana consideră că a fost eliminată pentru că publicul de acasă favorizează băieții. Pe de altă parte, fetele ajung mai greu “la inima” telespectatorilor, în opinia ei.

Fosta concurentă mai spune că românii judecă foarte mult femeile în funcție de aspectul fizic, făcând referire la operațiile estetice.

ADVERTISEMENT

“Eu una, simt că cei de acasă favorizează băieții, în special, și ca fată e mai greu să ajungi la inima publicului. Sunt la fel de sigură că aspectul fizic sau mai bine zis o operație estetică schimbă în totalitate părerea oamenilor despre tine.

În puține cuvinte, dacă la noi, în România, ai o operație estetică, deja publicul nu îți mai dă nicio șansă pentru a te cunoaște.

Preferă să te judece instant! Uneori am senzația că românul le știe pe toate înainte că cineva să vorbească sau să se prezinte.”, a mai spus tânăra pentru sursa menționată.

Cu toate că nu a petrecut foarte mult timp în competiție, Ana este fericită că și-a revăzut fiul. I-a fost foarte dor de el cât timp a fost plecată în Dominicană.

ADVERTISEMENT