Life

Ana Dobrovie, adevărul din spatele conflictului cu Zmărăndescu la Survivor: „Nu l-am înjurat. Când am dreptate, mă zbat din toate încheieturile”

Fosta membră a echipei Războinicilor de la Survivor România 2022 a vorbit despre conflictul cu Faimosul Cătălin Zmărăndescu și a spus cum privește ea situația.
14.02.2022 | 17:39
Ana Dobrovie adevarul din spatele conflictului cu Zmarandescu la Survivor Nu lam injurat Cand am dreptate ma zbat din toate incheieturile
Ana Dobrovie a vorbit despre scandalul cu Cătălin Zmărăndescu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie a făcut parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2022. După eliminare, aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Fosta Războinică a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu luptătorul Cătălin Zmărăndescu și a precizat faptul că singura ei greșeală a fost faptul că a fost agresivă.

ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie, despre Cătălin Zmărăndescu: „Nu l-am înjurat de familie”

Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie au intrat în conflict, după ce Războinica a izbucnit în râs în timp ce luptătorul MMA ținea un discurs în care preciza că el nu este obișnuit să piardă.

Spiritele s-au încins repede între cei doi concurenți Survivor și au ajuns să-și arunce unul altuia cuvinte grele. Printre altele, Cătălin Zmărăndescu a acuzat-o pe dansatoare că a vorbit urât despre familia lui.

ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie a vorbit despre acest subiect și a povestit, luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță, cum au stat lucrurile, din perspectiva ei.

„Chiar nu l-am înjurat de familie. Mi-a zis ceva de genul: ‘Nu ți-e rușine că am copii cât tine de mari?’. Eu i-am zis că tocmai pentru că este o persoană matură, nu ar trebui să se coboare la nivelul meu, pentru că tocmai ce a zis că are copii cât mine.

ADVERTISEMENT

Eram super agresivă. Eu când am dreptate și mă enervez, mă zbat din toate încheieturile. Și lumea de aia prinde necaz pe mine și nu mă suportă, că sunt prea expresivă și prea cu patos. Eu când mă cert, mă cert.”, a explicat fosta Războinică.

“Lumea m-a taxat din cauza gurii mele mari”

De altfel, Ana Dobrovie este de părere că tocmai firea ei vulcanică este cea care i-a adus eliminarea, deoarece oamenii au catalogat-o greșit. Un alt impediment pe care consideră că l-a avut în competiție este aspectul său fizic și crede că a fost judecată pentru bustul său generos.

ADVERTISEMENT

„Eu mă aprind pe moment și după aceea uit de certuri. Nu știu dacă aș fi procedat altfel. Lumea m-a taxat din cauza gurii mele mari. 

Din ce am citit acum pe internet, lumea s-a luat de mine datorită aspectului meu fizic sau a implantului meu mamar. Aceste operații sunt încă un subiect tabu. La probele de forță mi-a fost și mie frică, am fost și lovită în sânul drept.”, a adăugat Ana Dobrovie.

„Nu am ieșit pe bună dreptate. Mă vedeam câștigătoare”

Fosta Războinică spune că se aștepta să fie greu, dar cu toate acestea se vedea câștigătoarea competiției Survivor România 2022 și consideră că nu trebuia să fie eliminată.

„Mă așteptam să fie greu, dar nu atât de greu. Când ne-am găsit pe insulă mi-am dat seama ce înseamnă, din cauza foamei, frigului. E cald ziua, dar noaptea e foarte frig.

Mă vedeam câștigătoare, eu eram cu legea atracției. Am exagerat. Am ieșit prima din echipa mea. Nu pe bună dreptate. Nu sunt de acord cu colegii mei. Nu eram cea mai slabă, într-adevăr, eram cea mai lentă. Sunt mândră de mine. Puteam să fiu și mai bine. Dacă rămâneam deveneam și mai rapidă.”,a declarat fosta concurentă Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT