Life

Ana Dobrovie îl vede pe Blaze câștigător la Survivor România: ”Te întărâtă, devii frustrat”

Ana Dobrovie, prima Războinică eliminată din competiția sportivă Survivor România 2022, a vorbit despre experiența prin care a trecut și pe cine vede câștigător.
17.02.2022 | 15:48
Ana Dobrovie il vede pe Blaze castigator la Survivor Romania Te intarata devii frustrat
Ana Dobrovie de la Survivor România, după experiența din junglă. Pe cine susține fosta concurentă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Pro TV are foarte mare încredere într-un coleg de echipă pe care îl vede ajungând în marea finală. Războinica spune că Blaze are mari șanse să câștige.

Ana Dobrovie este convinsă că fostul participant de la Mireasa are atuurile necesare pentru a pleca acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Blaze este văzut bine în rândul colegilor de la Survivor România 2022, mai ales că aduce puncte pentru echipa din care face parte în prezent, cea a Războinicilor.

Ana Dobrovie de la Survivor România, după experiența din junglă. Pe cine susține fosta concurentă

În altă ordine de idei, Ana Dobrovie a vorbit și despre experiența prin care a trecut. Dansatoarea în vârstă de 30 de ani nu a simțit că este susținută de colegi.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică din Republica Dominicană și-ar fi dorit ca lucrurile să stea complet diferit și să nu fie eliminată, în ciuda faptului că felul său de a fi nu a fost pe placul colegilor.

„Toate persoanele adevărate sunt luate la șuturi, m-au decapitat(…) Asta a fost problema, că nu am jucat (un rol n.a.).

ADVERTISEMENT

Aș fi vrut să schimb mentalitatea colegilor mei, dar ei nu erau niciodată mulțumiți de mine, era un noroc dacă eu câștigam.

Nu am fost susținută, cum nu e nici Blaze, asta te întărâtă, devii frustrat. Sunt spontană și nu prea gândesc înainte să spun ceva.

ADVERTISEMENT

Oamenii care se simt inferiori mă cataloghează ca și încrezută”, a dezvăluit Ana Dobrovie în emisiunea ExtraShow, moderată de Zanni, scrie protv.ro.

Ana Dobrovie, adevărul despre disputa cu Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România

Fosta Războinică a vorbit recent și despre conflictul pe care l-a avut cu luptătorul Cătălin Zmărăndescu, moment în care tânăra nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns.

Blondina susține că și-a pierdut cumpătul și își asumă deznodământul întregii situații. În plus, Ana Dobrovie recunoaște că a fost agresivă în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT