Life

Ana Dobrovie de la Survivor România, atacată dur de Elena Matei: „Vezi că ți se deplasează siliconul de la vorbit!”

Încep conflictele și în tabăra Războinicilor de la Survivor România. Ana Dobrovie și Elena Matei au avut un schimb dur de replici după ce au pierdut meciul cu Faimoșii.
23.01.2022 | 22:20
Ana Dobrovie de la Survivor Romania atacata dur de Elena Matei Vezi ca ti se deplaseaza siliconul de la vorbit
Elena Matei, concurentă la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Înfrângerea suferită de Războinici la jocul de recompensă de la Survivor România, din 23 ianuarie, scoate la iveală primele neînțelegeri din echipa albastră.

Dacă până acum totul părea roz în tabăra adversă Faimoșilor, încep să iasă la iveală rivalitățile, deocamdată, între două dintre fete.

ADVERTISEMENT

Elena Matei le-a reproșat colegilor că nu au avut o strategie în jocul de recompensă câștigat de Faimoși. Ana Dobrovie a intrat în vizorul fostei concurente de la Chefi la cuțite, deoarece aceasta vorbea mereu peste ea.

Elena Matei și Ana Dobrovie de la Survivor România, la cuțite

Bucătăreasa susține că există foarte multe orgolii în tabăra Războinicilor. Fiecare concurent, în opinia ei, își dorește să îl ia pe cel mai bun de la Faimoși, uitând că au început cu o cu totul altă strategie, și anume să îi aleagă pe cei mai slabi pentru a-și asigura victoria.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să-l iau pe ăla că e cel mai bun, noi nu avem strategie”, a remarcat Elena Matei, secondată de Alex Delea.

În timpul discursului pe care l-a avut Elena a intervenit și Ana Dobrovie. Matei a fost extrem de iritată de vocea acesteia. I-a spus că o zgârie la urechi.

ADVERTISEMENT

În urma unei glume făcute de Ana Dobrovie, care a spus că și-a accidentat unul dintre silicoane, Elena Matei a ținut să o atace pe această temă.

„Vezi că ți se deplasează siliconul”

„Vezi că ți se deplasează siliconul de la atâta vorbit”, i-a spus Elena Matei Anei extrem de iritată.

ADVERTISEMENT

Elena a mai precizat că în echipa ei există multă tensiune. Fata consideră că adevăratele relații dintre Războinici vor ieși la iveală în momentul în care aceștia vor pierde jocul de imunitate și vor fi nevoiți să se nominalizeze între ei.

Echipa Războinicilor a pierdut cu 10 la 5 în fața Faimoșilor. Tabăra albastră a avut și câteva probleme serioase pe parcursul jocului. Doi dintre concurenții anonimi s-au accidentat și au fost nevoiți să iasă din joc.

Relu Pănescu și Angela Ferero s-au lovit la picioare și au fost duși la spital. Din fericire, aceștia nu au pățit mare lucru, deocamdată. Au fost lăsați de doctori să se întoarcă în camp. Cu toate acestea, spaima a fost destul de mare pentru amândoi. Cea mai mare grijă a lor a fost ca persoanele dragi care îi urmăresc din fața televizorului să nu se panicheze.

 

ADVERTISEMENT