Life

Ana, fiica lui Mircea Geoană, show total la petrecerea burlăcițelor! Cum s-a îmbrăcat viitoarea mireasă

Ana Geoană a dat petrecerea burlăcițelor, iar la party au fost prezente cele mai bune prietene din România, dar și din străinătate.
30.01.2023 | 10:46
Ana Geoană se mărită anul ăsta în Veneția. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Geoană a început anul așa cum se cuvine! Fata lui Mircea Geoană a dat o mare petrecere alături de cele mai bune prietene, un party al burlăcițelor!

Ana Geoană, apariție de senzație la petrecerea burlăcițelor

Fiica adjunctului secretarului general al NATO a avut o apariție impecabilă la petrecerea pe care a dat-o. Tânăra s-a făcut remarcată într-un costum alb, care îi vine perfect. La un moment dat, în cadrul evenimentului, Ana și-a pus voalul de mireasă, părând extrem de fericită de faptul că va face marele pas în vara acestui an.

ADVERTISEMENT

Nu doar costumul purtat de Ana a fost alb. Acesta a fost completat și de aranjamentul floral de pe mese. Cel mai probabil, aceste detalii au fost puse la punct de fata lui Geoană, aceasta dovedind de multe ori că are bun gust.

Nunta fetei lui Mircea Geoană va avea loc în Veneția, în luna august 2023

Nunta fiicei lui Geoană a fost deja stabilită pentru data de 27 august 2023. Ana a ales o destinație cu totul aparte, una în care multe cupluri preferă să își jure dragostea eternă. Veneția este orașul ales pentru marele eveniment din viața ei, iar de nunta care va avea loc peste câteva luni se ocupă familia mirelui.

ADVERTISEMENT

Familiile celor doi porumbei au convenit ca petrecerea de logodnă să fie organizată de familia Geoană, aceasta având loc vara trecută la Palatul Mogoșoaia, în județul Ilfov. Așadar, nunta va intra în sarcina familiei lui Garrett Cayton.

Pe lângă peisajele idilice din Veneția, orașul a fost ales și pentru că este mai accesibil invitaților americani, Italia nefiind prea departe nici față de România. Cei doi miri au ales, astfel, o cale pentru a împăca pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cuplul a petrecut românește, anul trecut, la Mogoșoaia

Din ce se cunoaște până acum despre nunta Anei, aceasta nu va fi una cu dar, așa cum se obișnuiește în România. Evenimentul va respecta tradiția americană. Invitații vor putea achiziționa diverse obiecte dintr-o listă creată de cei doi miri.

Părinții Anei sunt extrem de mulțumiți de omul cu care Ana a ales să își petreacă tot restul vieții. Într-o postare făcută după ce Ana a fost cerută în căsătorie, într-o zi de 1 Martie, Mihaela a scris că fiica ei a „spus da celui mai bun bărbat”.

ADVERTISEMENT

Ana Geoană: ”Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre”

Fata lui Geoană a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce bucurie a produs evenimentul organizat vara trecută la Mogoșoaia. Ne-a spus că a fost mândră să le arate părinților partenerului ei ce fel de tradiții avem în România.

„Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an. Am vrut să arătam istoria, cultura și tradițiile românești”, a declarat Ana pentru FANATIK.

„De astăzi, România este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a spus și Garrett Cayton.

Ana și Garrett s-au cunoscut în studenție, amândoi făcând parte din același grup extins de prieteni. Cei doi au fost amici în primii trei anid e facultate ai fetei lui Mircea Geoană, iar apoi, în vara dintre anul trei și patru, când a făcut un stagiu în Los Angeles și el era în New York, Garrett a mers pentru câteva zile în California. Atunci s-a înfiripat povestea lor de iubire.

 

ADVERTISEMENT