Life

Ana, fiica lui Mircea Geoană, apariție răvășitoare în mediul online la o lună de la petrecerea de logodnă cu iubitul american

Ana Geoană are apariții din ce în ce mai dese în mediul online, iar ultima îmbină sex-appeal-ul cu eleganța!
11.09.2022 | 10:44
Ana fiica lui Mircea Geoana aparitie ravasitoare in mediul online la o luna de la petrecerea de logodna cu iubitul american
Ana Geoană, alături de viitorul ei soț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica secretarului adjunct al NATO, Mircea Geoană, are apariții din ce în ce mai apreciate în mediul online. Cele mai recente fotografii pe care Ana Geoană le-a postat pe Instagram nu mai au nevoie de nicio descriere.

Ana Geoană știe să fie sexy și elegantă în același timp

Fericirea se citește lesne pe chipul ei, mai ales de când aceasta s-a logodit cu iubitul american, petrecerea de logodnă având loc în urmă cu o lună, la Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

Tânăra a publicat o nouă fotografie prin care reușește să arate că o femeie poate fi sexy și elegantă în același timp. Viitoarea nevastă a lui Garrett Cayton este extrem de atentă la ținutele pe care le poartă, iar în ultimul selfie de pe Instastory, bruneta și-a afișat decolteul fără să fie deloc vulgară.

Aceasta s-a pozat în oglindă, zâmbind ca de obicei, având la mână niște mărgele. Rochița albă cu mâneci lungi și tăieturi în față i-a pus în evidență trupul de invidiat.

ADVERTISEMENT
ana geoană
Anei Geoană îi place să-și facă selfie-uri în oglindă, ca majorității tinerilor. Foto: Instagram

Fiica lui Mircea Geoană a dat petrecere de logodnă acum o lună

Așa cum spuneam mai sus, Ana Geoană a făcut o mare petrecere de logodnă pe 5 august 2022. Despre momentul fericit din viața ei a vorbit chiar ”inculpata”, în exclusivitate pentru FANATIK, la o zi după petrecere.

Fata lui Geoană a explicat și care este motivul pentru care alesese Mogoșoaia pentru logodna sa. A vrut să le arate prietenilor ei din străinătate o mică bucată din istoria țării noastre, palatul fiind încărcat cu multe povești.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an”, ne povestea Ana Geoană cu zâmbetul până la urechi. „Am vrut să arătam istoria, cultura și tradițiile românești”, ne-a mai spus Ana Geoană.

„De astăzi, România este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a ținut să precizeze și Garrett Cayton, viitorul soț al fiicei lui Mircea Geoană.

ADVERTISEMENT