News

Ana, fiica lui Mircea Geoană, cerută de soție de 1 Martie! ”A spus da celui mai bun bărbat”

Ana, fiica lui Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a acceptat cererea în căsătorie primită de la iubitul ei american, după o relație de mai bine de cinci ani.
01.03.2022 | 16:27
Ana fiica lui Mircea Geoana ceruta de sotie de 1 Martie A spus da celui mai bun barbat
Ana, fiica lui Kircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, se căsătorește / Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de 1 Martie va fi greu de uitat pentru familia Geoană. Ana, fiica lui Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO a acceptat să se mărite cu bărbatul pe care îl iubește, un tânăr american alături de care locuiește în Los Angeles.

Ana, fiica liderului NATO Mircea Geoană, se căsătorește

Ana Maria Geoană, fiica secretarului general adjunct al NATO, diplomatul Mircea Geoană, trece prin clipe minunate. A fost cerută în căsătorie de Garrett Cayton, un tânăr pe care l-a cunoscut în America și cu care are o relație de mai bine de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Evident, răspunsul primit de american a fost unul afirmativ, în acord cu sentimentele pe care le are pentru tânărul bărbat, Ana Goană având postate, de-a lungul timpului, pe conturile ei de socializare, declarații de dragoste cât se poate de înfocate.

Vestea, ajunsă cu siguranță și la numărul 2 din NATO, Mircea Geoană, a bucurat întreaga familie a diplomatului român prins, în aceste momente, în războiul, momentan diplomatic, pe care țările din Occident îl duc cu Rusia, după invadarea Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Mihaela Geoană, de altfel, pare să fie foarte bucuroasă că relația fiicei sale cu Garrett Cayton se va oficializa, iar ca viitoare soacră pare să îl îndrăgească nespus pe ginere. ”A spus da celui mai bun bărbat”, a notat Mihaela Geoană pe contul ei de socializare, alături de o fotografie cu Ana și viitorul ei soț.

Ana Geoană, inel fabulos de logodnă

Ana Geoană a fost cerută de americanul Garrett Cayton la modul cel mai romantic cu putință. În miez de noapte, la lumina lunii care se ivea printre palmieri, Garrett Cayton a îngenuncheat în fața frumoasei fiice a lui Mircea Geoană, i-a pus marea întrebare și, după ce a acceptat, i-a strecurat pe deget un inel fabulos.

ADVERTISEMENT

Bijuteria, din aur alb și cu un diamant uriaș, care probabil a costat enorm, a fost, deja, prezentată de Ana Geoană amicilor săi și a fost admirată îndelung de toată lumea.

Ana Geoană, medic cu afaceri în Statele Unite

Ana Geoană, în vârstă de 26 de ani, a urmat cursurile Școlii Americane din București pentru ca, apoi, să plece în Statele Unite. Acolo, frumoasa fiică a secretarului general adjunct al NATO a urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia).

ADVERTISEMENT

După facultate, Ana Geoană – care vorbește fără cusur patru limbi străine: engleza, franceza, italiana și spaniola – s-a angajat o perioadă în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman. Dar, atrasă irezistibil de California, s-a mutat alături de cel care îi va deveni soț la Los Angeles.

Cu toate acestea, Ana Geoană nu a dorit, până acum, să urmeze o carieră în domeniul medical, preferând să își dedice viața pentru a-i instrui pe alții în sănătate, nutriție, fitness, frumusețe și un stil de viață sustenabil, deschizând și un site specializat în această direcție.

Mircea Goană l-a condamnat pe Vladimir Putin pentru războiul Rusia-Ucraina

Mircea Geoană, din postura de secretar general adjunct al NATO, este implicat la modul cel mai serios în conflictul de la granițele României, războiul provocat de Rusia împotriva Ucrainei. Invazia rusească, condamnată ferm de NATO, organizație militară defensivă care livrează acum arme Ucrainei, a fost explicată, în termeni diplomatici, de Mircea Goană în ieșirile sale publice.

”Putin a reușit să creeze, prin acest război ilogic, împotriva unei țări independente și care îi este apropiată cultural, o conștiință națională între ucrainieni, care luptă atât de curajos pentru țara lor. (…)

Dacă vedeți tancurile ruse distruse, sunt rachetele anti-tanc vestice, dacă vedeți sistemul aerian de rachete încă funcțional în părți din Ucraina, se datorează aliaților. Trimitem asistență financiară, umanitară, continuăm să aprovizionăm Ucraina”, spune, pe conturile sale oficiale, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

ADVERTISEMENT