Fotbal international

Ana Lewandowska, „golgheterul” Poloniei la Mondialul din Qatar

Ana Lewandowska (34 de ani) este una dintre cele mai frumoase și cunoscute soții de fotbalist de la Campionatul Mondial din Qatar.
24.11.2022 | 11:26
Ana Lewandowska, superba soție a lui Robert Lewandowski
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă cele mai frumoase femei de la Campionatul Mondial. A venit vremea să ne orientăm din nou către grupa C, unde este o concurență acerbă între Argentina, Mexic și Polonia în rândul sexului frumos.

Anna Lewandowska, secretul succesului pentru starul naționalei Poloniei

Mulți bărbați și-ar dori să aibă alături o femeie precum Anna Lewandowska, care arată excelent la 34 de ani și se menține într-o formă fizică demnă de invidiat. Anna și Robert Lewandowski s-au căsătorit în 2013 și au împreună două fete: Klara și Laura.

ADVERTISEMENT

Se poate spune că Anna Lewandoska are merite notabile pentru performanțele lui Robert Lewandowski. Atacantul are o viață extrasportivă exemplară, ceea ce l-a ajutat enorm să rămână concentrat și mereu cu picioarele pe pământ.

Anna Lewandowska arată senzațional și este cu siguranță invidiată de milioane de femei
Anna Lewandowska arată senzațional și este cu siguranță invidiată de milioane de femei

Anna este nutriționist și are grijă ca starul Barcelonei în vârstă de 34 de ani să aibă parte de o alimentație perfectă. Frumoasa poloneză a absolvit Facultatea de Educație Fizică și impresionează pe Instagram cu exercițiile pe care le face și condiția fizică excelentă.

ADVERTISEMENT

Anna și Robert Lewandowski se antrenează împreună

Ba, mai mult, cei doi chiar se antrenează împreună foarte des și postează imagini de la antrenamente pe Instagram. Fără doar și poate, acest lucru l-a făcut pe Lewandowski să evite accidentările grave și să marcheze minim 40 de goluri în ultimele șapte sezoane. Meniul lui Lewandowski este aprobat în prealabil de soția sa, Anna.

Anna Lewandowka a participat la numeroase ședinte foto pentru branduri celebre
Anna Lewandowka a participat la numeroase ședinte foto pentru branduri celebre

Anna a fost cea care l-a dat de gol și cu transferul din această vară la FC Barcelona: „Salutare! Încep să învăț limba spaniolă. Orice sfaturi? Dați-mi de veste”, a scris frumoasa poloneză pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Sfaturile Annei Lewandowska cu privire la alimentație: „Nu mâncăm prăjeli și nici fast-food”

Anna Lewandowska a dezvăluit în ce constă alimentația ei și a lui Robert Lewandowski: „Cel mai important lucru este antrenamentul și alimentația. Ne abținem de la lactoză și făină de grâu. Folosim alimente de calitate. Clătite, brownies, spaghete de legume, supe creme… Ne place să mâncăm și pește de calitate superioară.

Uneori, după antrenament, bem suc de sfeclă cu scorțișoară sau piper cayenne. Mâncăm carbohidrați și proteine ​​separat. Unul dintre cele mai importante lucruri este că nu mâncăm prăjeli și nici fast-food”,a declarat partenera starului catalanilor, citată de Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Anna și Robert Lewandowski au fost un exemplu și în perioada pandemiei de COVID-19, când au donat peste un milion de euro.


  • Cota GET’S BET pentru Polonia: 1,81 este cota pentru „1 solist” la Polonia – Arabia Saudită. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT