Life

Ana-Maria Barnoschi, dezvăluiri despre iubitul său. Cine este partenerul prezentatoarei TV și ce meserie are

Ana-Maria Barnoschi a dat cărțile pe față și a discutat despre relația amoroasă. Cu cine se iubește frumoasa șatenă și în ce domeniu lucrează tânărul.
01.09.2022 | 07:08
AnaMaria Barnoschi dezvaluiri despre iubitul sau Cine este partenerul prezentatoarei TV si ce meserie are
Ana-Maria Barnoschi, detalii despre relația amoroasă. Cu cine se iubește vedeta și ce meserie are tânărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a făcut mai multe dezvăluiri despre iubitul său. Cine este partenerul prezentatoarei TV și ce meserie are bărbatul care o face fericită în viața de zi cu zi, dar și cum se înțeleg cei doi când vine vorba de mici certuri.

Ana-Maria Barnoschi, detalii despre relația amoroasă. Cu cine se iubește vedeta și ce meserie are tânărul

Ana-Maria Barnoschi a oferit detalii despre iubitul său cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste un an. Modelul susține că nu este genul de persoană care să aștepte neapărat următorul pas în relație, logodna.

ADVERTISEMENT

Cât despre cererea în căsătorie, șatena ar dori să fie una specială, chiar dacă partenerul de viață, care deține o afacere pe litoralul românesc, nu este o fire foarte romantică.

„Momentan e iubitul. Când vom trece la alt statut precum logodnicul și apoi soțul, vin și vă anunț. E iubitul meu de 1 an și ceva. Nu aștept neapărat inelul. Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Dacă e să vină întrebarea, să vină întrebarea.

ADVERTISEMENT

Nu pot să îi zic eu să mă întrebe. Trebuie să fie ceva diferit. Sunt o persoană romantică cu toate că nu par. Lumânărele, floricele, trandafiri, îmi plac foarte mult.

Iubitul meu nu e romantic, dar pentru mine are momente. E din Mangalia, dar are un business în Vama Veche”, a mărturisit prezentatoarea pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ana-Maria Barnoschi, despre certurile cu partenerul de viață

Ana-Maria Barnoschi este foarte discretă în ceea ce privește relația cu partenerul de viață cu care se înțelege de minune. Între cei doi nu există certuri, vedeta subliniind că este o persoană geloasă, dar nu exagerată.

„Până acum nu am avut certuri, să avem discuții în care să țipăm… nu a existat niciodată. În cazul în care nu ne înțelegem pe un anumit subiect discutăm să vedem cum gândește fiecare, să ajungem la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

Dintre noi doi eu sunt mai geloasă. Nu sunt posesivă sau exagerată, dar dacă mi se pare mie o situație, îl trag puțin de mânecă”, a mai adăugat fosta dandatoare din trupa Fly Project, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT