Sport

Ana Maria Brânză va prezenta o emisiune la TVR înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Ce format va avea show-ul

Ana Maria Brânză va prezenta o emisiune la TVR înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Câştigătorii vor obţine bilete la meciuri şi vor face deplasarea la turneul final.
03.10.2022 | 15:55
Ana Maria Branza va prezenta o emisiune la TVR inainte de Campionatul Mondial din Qatar Ce format va avea showul
Ana Maria Brânză va prezenta o emisiune la TVR înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Ce format va avea show-ul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Campioana olimpică Ana Maria Popescu (Brânză) este o prezenţă obişnuită la tv după retragerea din activitate. În ultimele luni a fost invitat permanent la emisiunile sportive de pe Pro Arena, însă înainte de Cupa Mondială va avea un nou proiect.

Ana Maria Brânză va prezenta o emisiune la TVR înainte de Campionatul Mondial din Qatar!

Ana Maria Popescu va prezenta, alături de soţul ei, Pavel Popescu, o emisiune la TVR care va avea legătură cu turneul final din Qatar. Show-ul se va numi, sugestiv, “Mondialul în familie”, conform paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru noua emisiune sunt în toi şi ea va fi difuzată înainte de turneul final al Campionatului Mondial. Vor participa 32 de echipe, exact câte sunt şi la turneul final şi va fi o avanpremieră a competiţiei din Qatar:

“Având exact 32 de echipe, această emisiune-concurs permite suporterilor să-şi testeze cunoştinţele despre istoria fotbalului şi oferă ocazia unică de a deveni, chiar şi simbolic, Campion Mondial.

ADVERTISEMENT

“Fiecare dintre cele 32 de echipe participante va reprezenta una din cele 32 de naţionale calificate la Campionatul Mondial”

În fiecare dintre cele 64 de meciuri, 2 echipe formate fiecare din cîte un cuplu, luptă pe parcursul a două runde diferite de întrebări pentru a se apropia de cîştigarea titlului de Campion Mondial, care îi va duce în Qatar, ca suporteri la Campionatul Mondial de fotbal 2022.

Fiecare dintre cele 32 de echipe participante va reprezenta una din cele 32 de naţionale calificate la Campionatul Mondial din acest an, iar întregul show va funcţiona ca o avanpremieră a primului Campionat de Fotbal de iarnă din istorie”, se arată în prezentarea emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cuplul care va câştiga concursul pleacă în Qatar!

Cuplul care va câştiga “Mondialul în familie” va face deplasarea la adevăratul Campionat Mondial, care va avea loc în Qatar, între 20 noiembrie şi 18 decembrie, fiind prima ediţie care se desfăşoară pe timp de iarnă.

Ana Maria Popescu s-a retras din scrimă la finalul sezonului precedent. A obţinut trei medalii la Jocurile Olimpice: aur cu echipa de spadă la Rio şi argint în proba individuală (Beijing 2008 şi Tokyo 2020).

ADVERTISEMENT

A mai activat în televiziune la Digi 24, acolo unde a avut o serie de interviuri cu personalităţi din lumea sportului.

  • 37 de ani are Ana Maria Popescu
  • 3 medalii olimpice a câştigat spadasina
ADVERTISEMENT
Tags: