Life

Ana Maria Calița și Andrei Garici, dezvăluiri despre planurile lor. Câștigătorii de la iUmor au pregătit o surpriză pentru fani

Ana Maria Calița și Andrei Garici, câștigători iUmor, au făcut dezvăluiri despre planurile lor. Ce surpriză au pregătit pentru fani.
07.10.2022 | 07:27
Ana Maria Calita si Andrei Garici dezvaluiri despre planurile lor Castigatorii de la iUmor au pregatit o surpriza pentru fani
Ce au anunțat Anamaria Calita si Andrei Garici. Sursa foto: youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Maria Calița și Andrei Garici, doi foști câștigători ai emisiunii iUmor, a câte un sezon, au pregătit o surpriză pentru fanii lor, legat de planurile de viitor.

Ce surpriză au pregătit fanilor foștii câștigători iUmor, Ana Maria Calița și Andrei Garici

Ana Maria Calița și Andrei Garici au vorbit despre cariera lor. Cei doi au dezvăluit că vor pleca în turnee, atât în țară, cât și peste hotare. Deja Ana Maria va pleca în curând să facă un număr de comedie în Anglia.

ADVERTISEMENT

Invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show, câștigătorii iUmor au început să facă glume unul pe seama celuilalt.

”Acolo plec doar eu, pentru că nu vreau să zic că e bulangiu, dar în fine. Dar plecăm în turneu în țară, am făcut deja câteva spectacole împreună. În Anglia o să plec doar eu că așa este situația în acest moment”, a mărturisit Ana Maria, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

”Ea pleacă în Anglia nu singură, dar nu pleacă cu mine pentru că eu aveam deja programat cu altcineva în turneul lor. Dar de acum nu o mai las să plece singură, gata”, a continuat și Andrei Garici.

Pe lângă replicile amuzante, cei doi foști concurenți de la iUmor au făcut și roast la adresa prezentatorilor din emisiune. Toată lumea a izbucnit în hohote de râs.

ADVERTISEMENT

Ce sezoane iUmor au câștigat Ana Maria Calița și Andrei Garici

Ana Maria Calița a câștigat sezonul cu numărul patru iUmor. Atunci, ea s-a bucurat de marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Totodată, pe scena competiției de comedie, Ana Maria Caliță a avut parte și de un moment care a făcut senzație în repetate rânduri: s-a sărutat cu Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

”Am fost foarte uimită, eu eram convinsă că nu voi câștiga. Sincer, mă gândeam că Adi Bobo va lua marele premiu. Când am aflat, eram cu prietenul meu.

Am rămas neclintită 10 minute pe canapea, pur și simplu nu am putut să mă mișc. Apoi a început să-mi sune telefonul și să mă felicite toată lumea”, a detaliat Ana Maria Calita în podcastul Happy Fish.

În ceea ce-l privește pe Andrei Garici, el a câștigat finala iUmor din sezonul cu numărul 10. Actorul în vârstă de 42 de ani a plecat și el acasă cu trofeul și marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: