ADVERTISEMENT
Sport

Ana Maria Iuganu este pregătită de meciul cu Ungaria! Vrea să facă uitată înfrângerea cu Muntenegru: „Nici nu vreau să mă gândesc că nu ne calificăm”

Autor: Andrei Șchiopu | 05.12.2019 | 20:56
Ana Maria Iuganu este pregătită de meciul cu Ungaria! Vrea să facă uitată înfrângerea cu Muntenegru: „Nici nu vreau să mă gândesc că nu ne calificăm”
Ana Maria Iuganu. Sursă foto: dordeneamț.ro

Ana Maria Iuganu simte că România va câștiga împotriva Ungariei și a declarat pentru gsp.ro că are o dorință formidabilă de a le învinge pe jucătoarele maghiare. Totodată, Ana Maria nu vrea să-și mai aducă aminte de înfrângerea cu Muntenegru, care a fost prea dureroasă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Iuganu, pregătită de meciul cu Ungaria

Ana Maria Iuganu este pregătită pentru meciul cu Ungaria: „A fost o noapte foarte grea, cu siguranţă nu am reuşit să ne odihnim chiar atât de bine pe cât ne-am fi dorit, însă nu putem să stăm fixaţi pe acest meci cu Muntenegru. Gata, l-am pierdut, a trecut, trebuie să fim gata pentru ce urmează!”

„Nu mai vreau să mă gândesc, să caut explicaţii. Am pus punct acelui meci, e istorie, chiar dacă nici n-au trecut 24 de ore”, a continuat Ana Maria.

ADVERTISEMENT

„Nici nu mă gândesc să nu ne calificăm!”

„Acest lucru trebuie să-l facem, să păstrăm ce am făcut bine. Mai avem însă lucruri de îmbunătăţit, dar două lucruri din jocul cu Muntenegru trebuie să le luăm cu noi la meciul cu Ungaria. Nici nu vreau să mă gândesc că nu ne vom califica!”, a mai spus Ana Maria Iuganu.

Jucătoarea româncă crede că și rivalitatea istorică dintre țara noastră și Ungaria va juca un rol important: Va conta în jurul meciului şi acest aspect, mulţi vor privi şi din perspectiva aceasta, însă pe noi, jucătoarele, n-ar trebui să ne intereseze, ci să ne concentrăm doar pe ce avem de făcut când intrăm pe teren”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu simt nicio presiune. Sunt matură şi am puterea de a şti să mă echilibrez în orice situaţie. E adevărat că pe cele mai tinere încercăm să le ajutăm, să le susţinem, e mai greu când eşti la o vârstă mai mică”, a încheiat extrema stânga a României.

  • 29 de ani a împlinit Ana Maria Iuganu pe 25 februarie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1