Sporturi

Ana-Maria Lintaru și-a găsit fericirea. Cine este iubitul fostei concurente de la Puterea Dragostei

30.08.2020 | 16:47
AnaMaria Lintaru sia gasit fericirea Cine este iubitul fostei concurente de la Puterea Dragostei
Ana-Maria Lintaru și-a găsit fericirea. Cine este iubitul fostei concurente de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana-Maria Lintaru a fost concurentă în primul sezon al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” unde nu a reușit să-și găsească sufletul pereche. Obsedată din fire de anumite calități, frumoasa blondină a renunțat la iubirile platonice și s-a îndrăgostit.

Fosta concurentă de la Kanal D formează un cuplu de ceva timp cu fratele unei foste participante „Bravo, ai stil!”. Este vorba de Naba și fratele ei, Ahmed Salem, fiind cel care i-a cucerit inima Anei-Maria Lintaru. Cei doi au apărut în ipostaze incendiare, semn că relația este una serioasă.

ADVERTISEMENT

De profesie fotbalist, tânărul se învârte în cercul de prieteni al fostei concurente de la Puterea Dragostei, fiind amic și cu Alexandru Bobicioiu, notează wowbiz.ro. Așadar, cuplul are multe lucruri în comun și nu este exclus ca relația să fie una de lungă durată.

Ana-Maria Lintaru, o nouă cucerire. Cu cine se iubește fosta concurentă Puterea Dragostei

Blondina a reușit până acum să păstreze relațiile amoroase departe de ochii lumii, însă de data aceasta a vrut să fie mult mai transparentă. Ana-Maria Lintaru și iubitul ei au petrecut zilele trecute pe litoral, în compania Siminei și a lui Alex.

ADVERTISEMENT

Cei patru s-au distrat de minune, Simina dând-o de gol pe Ana-Maria Lintaru în legătură cu noul iubit. Aflate într-o cameră de hotel de pe litoralul românesc Simina i-a spus prietenei sale, mai în glumă, mai în serios, să-i strângă hainele partenerului de viață pentru a putea pleca acasă.

Salem Ahmed, iubitul Anei-Maria Lintaru
Salem Ahmed, iubitul Anei-Maria Lintaru. Sursa foto: Instagram.com

Fosta concurentă de la Kanal D, dezvăluire despre bărbații preferați

„Hai să vă spun ceva, sincer. Eu, când vine vorba de bărbați, am anumite obsesii. Acum câțiva ani, obsesia mea era Enrique Iglesias. Am mers la concert singură, nu mi-am luat prietenele, că poate… poate.

ADVERTISEMENT

Acum, de când l-am descoperit pe Tom Hardy, el este preferatul. Eu așa mă și prezint când vine cineva la discuții. Sunt deja soția lui Tom Hardy… Bine, asta visez eu, evident că nu e așa… Dar să visezi nu e interzis.

E adevărat, în visurile mele mai calc și strâmb, că îmi place și J Balvin, i-am trimis și câteva mesaje, nu mi-a răspuns la ele, dar a dat cu seen. Și Maluma, aștept să văd, poate el răspunde”, a mărturisit la un moment dat frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Tânăra a avut o scurtă relație cu Bogdan Mocanu în casa Puterea Dragostei, lucru care i-a atras antipatia Andrei Volos. Mai mult decât atât, aceasta din urmă devenise obsedată de Ana-Maria Lintaru și o ataca ori de câte ori avea ocazia.

ADVERTISEMENT