Life

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, a făcut anunțul momentului după ce s-a calificat în finala America’s Got Talent: All-Stars

Ana Maria Mărgean, anunț după ce s-a calificat în finala America’s Got Talent: All-Stars. Adolescenta a câștigat premiul de la Românii au talent în 2021.
02.02.2023 | 08:09
Ana Maria Margean castigatoarea Romanii au talent 2021 a facut anuntul momentului dupa ce sa calificat in finala Americas Got Talent AllStars
Ana Maria Mărgean, anunț după participarea la America’s Got Talent: All-Stars. Foto: America’s Got Talent
ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, a vorbit despre calificarea în finala de la Românii au talent 2021.

Ana Maria Mărgean, anunț după participarea la America’s Got Talent: All-Stars

Ana Maria Mărgean a reușit să intre în finala de la America’s Got Talent: All-Stars, după ce i-a cucerit pe americanu cu prestația ei, la fel cum a făcut și cu jurații din România când a participat la emisiunea națională.

ADVERTISEMENT

Adolescenta a mărturisit că este foarte mândră de performanța ei de a se califica în finala show-ului, dintre toți cei 60 de participanți extrem de talentați.

„Sunt foarte mândră că m-am calificat în finala „America’s Got Talent: All-Stars”. A fost un concurs de talente de mare amploare, o ediţie cu adevărat specială. Pot să spun că au participat peste 60 de oameni talentaţi şi sunt fericită şi un pic entuziasmată de ce a fost acolo.

ADVERTISEMENT

Pentru că a fost o oportunitate foarte bună pentru mine şi am concurat cu ventriloci celebri. M-am simţit foarte bine, ca o vedetă”, a povestit Ana Maria Mărgean pentru Click.

Ce a făcut Ana Maria Mărgean cu banii de la Românii au talent

Ana Maria Mărgean a dezvăluit și ce a făcut cu banii luați în urma câștigării emisiunii Românii au talent de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Adolescenta a decis să cumpere o casă pentru ea și familia ei, iar acum locuiește în apropierea Capitalei și este foarte mândră de investiția sa. Premiul de la Românii au talent a fost de 120.000 de euro.

„În casă. Sunt fericită că din premiul de la „Românii au talent” am putut să-mi cumpăr o casă pentru noi toţi, aşa că acum avem mai mult loc.

ADVERTISEMENT

Ne-am mutat lângă Bucureşti, unde este foarte linişte şi mă bucur că am făcut această investiţie pentru mine şi pentru familia mea.

Mai am doi frăţiori mai mici şi ne petrecem timp împreună”, a mai povestit adolescenta Ana Maria Mărgean.

ADVERTISEMENT