Life

Ana Maria Mărgean, noi planuri de viitor. Ce face acum câștigătoarea de la Românii au talent

Ana Maria Mărgean a câștigat premiul cel mare de la „Românii au talent” și continuă să muncească pentru ceea ce iubește mai mult, și anume muzica.
18.08.2021 | 23:53
Ana Maria Margean noi planuri de viitor Ce face acum castigatoarea de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Finalista de la Pro TV are numai 12 ani, dar o mulțime de vise înainte pentru care muncește enorm să le vadă împlinite. Fetița se axează foarte mult pe cariera sa artistică.

După ce a lansat piesa „Ascultă inima”, în urmă cu numai o lună, acum a scos la iveală faptul că a semnat o colaborare cu un artist cunoscut de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean muncește pentru visul ei. Câștigătoarea de la Românii au talent are planuri mărețe

Dacă prima melodie a fost fredonată pe două voci cu prietena sa cea mai bună, păpușa Lizzy, iată că de această dată Ana Maria Mărgean a ales o altă variantă.

Câștigătoarea emisiunii „Românii au talent” își construiește drumul în cariera muzicală alături de Doru Todoruț, solistul de la Deepcentral.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au fotografiat în cabina de înregistrări, imaginile fiind făcute publice chiar de Ana Maria Mărgean, care nu a oferit prea multe amănunte despre colaborare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana-Maria Margean (@annamusicofficial)

Singurul lucru care apare pe pagina de Instagram a fetei de 12 ani este faptul că melodia lansată împreună cu Doru Todoruț se va intitula „Boom”.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile frumoase apar din gânduri minunate. Dar uneori, o fetiță minunată îți înfrumusețează gândurile și te inspiră. Ana Maria Mărgean m-a inspirat până am făcut Boom!?

Noul single al ei în curând! P.S. Parcă ieri a câștigat Românii au talent”, a scris la rândul său cântărețul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean, un copil care muncește pentru visul său

Ana Maria Mărgean are foarte multe planuri de viitor, după cum a mărturisit recent în cadrul unei emisiuni TV. Tânăra artistă lucrează la un spectacol, de aproximativ 40 de minute, pe care vrea să-l prezente la diferite evenimente.

De asemenea, câștigătoarea premiului cel mare de la Pro TV a vorbit și despre o tabără de muzică, unde va avea alături copii și adulți de diferite vârste, cu care va cânta și va compune.

Copila nu se gândește numai la muzică și înregistrări, ci și la vacanțe, recent fiind plecată cu familia sa în străinătate. Așa cum era de așteptat păpușa Lizzy nu a lipsit nicio secundă și i-a fost alături copilei de 12 ani.

ADVERTISEMENT