Life

În ce a investit Ana Maria Mărgean premiul de la Românii au talent: ”Nu știam ce să fac cu ei”

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea premiului cel mare de la „Românii au talent” din anul 2021, a spus ce a făcut cu suma de 120.000 de euro. Copila de 12 ani a investit totul.
07.03.2022 | 14:09
In ce a investit Ana Maria Margean premiul de la Romanii au talent Nu stiam ce sa fac cu ei
Ana Maria Mărgean, confesiune despre banii de la Românii au talent. Ce a făcut cu premiul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Micuța ventriloc a fost invitata lui Smiley și a lui Pavel Bartoș, chiar în spatele scenelor emisiunii de la Pro TV. Fetița a spus în ce a investit premiul câștigat în urmă cu un an, când a ajuns la inimile telespectatorilor.

Ana Maria Mărgean, confesiune despre banii de la Românii au talent. Ce a făcut cu premiul

Ana Maria Mărgean nu știa inițial ce va face cu suma de 120.000 de euro, dar mai târziu a decis să se gândească la familie. Așa au ajuns părinții câștigătoarei de la „Românii au talent” să cumpere o casă în Clinceni, județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Este vorba o locuință echipată cu tot ce trebuie din punct de vedere tehnologic. În plus, o altă parte din bani a mers și către pasiunea sa, muzica, copila dorindu-și să investească mai mult în acest domeniu.

„După ce am câștigat, nu știam ce să fac cu ei. Acum i-am investit într-o căsuță smart pentru mine și familia mea. Este o căsuță mult mai eficientă din punct de vedere al tehnologiei.

ADVERTISEMENT

Este o căsuță în Clinceni și are tot ce îi trebuie”, a povestit Ana Maria Mărgean în show-ul „Backstage Show”, de la Pro TV, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Ana Maria Mărgean, despre momentul în care a câștigat

Copila în vârstă de 12 ani și-a adus aminte și de momentul în care și-a auzit numele pe scena de la „Românii au talent”, în marea finală care s-a desfășurat pe 28 mai 2021. Atunci nu știa cum să mai reacționeze.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la Pro TV spune că a primit încurajări de la păpușa sa Lizzy de care este nedespărțită. Fetița a ajuns să-și depășească emoțiile, care au fost înlocuite cu lacrimi de bucurie.

„În acel moment, eu nu mai auzeam, nu mai simțeam nimic. Pur și simplu nu știam ce se întâmplă și când mi-am auzit numele chiar m-am pierdut total.

ADVERTISEMENT

Nu știam ce se întâmplă. Lizzy n-a fost foarte emoționată, dar m-a încurajat pe mine”, a completat Ana Maria Mărgean, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT