Life

Ana Maria Mărgean, prima reacție după ce a câștigat ”Românii au talent”: ”Nu pot să mă opresc din plâns”

Ana Maria Mărgean a câștigat ”Românii au talent”, emoțiile finalei fiind vizibile și atunci când a oferit prima reacție.
29.05.2021 | 09:20
Ana Maria Margean prima reactie dupa ce a castigat Romanii au talent Nu pot sa ma opresc din plans
Ana Maria Margean, primele reactii dupa ce a castigat finala Romanii au talent cu un numar de ventriloc Sursa foto: captura Facebook
ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean a avut un număr cu totul și cu totul special în finala ”Românii au talent”, ea mânuind două păpuși și cântând pe trei voci.

Prima reacție a câștigătoarei ”Românii au Talent”, Ana Maria Mărgean

Puștoaica de 11 ani a impresionat ca ventriloc, Ana Maria Mărgean  reușind să cânte, cu gura închisă, pe 3 voci să să îi lase pe membrii juriului de la ”Românii au talent” cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc mult! Nu m-am așteptat nicio clipă că pot să câștig marele premiu, mă simt extraordinar de bine și nu pot să cred că în mână țin trofeul Românii au talent”, spunea Ana Maria Mărgean la câteva minute după ce a intrat în posesia trofeului și a cecului de 120.000 de euro pus în joc în cel de-al 11-lea sezon al ”Românii au talent”.

”Pur și simplu nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine, cea mai frumoasă zi din viața mea”, a mai spus, cu lacrimi în ochi, Ana Maria Mărgean, puștoaica de 11 ani care a câștigat trofeul show-ului de talente de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean vrea să facă carieră ca ventriloc

Deși are doar 11 ani, câștigătoarea de la ”Românii au talent” dovedește că este suficient de matură pentru a știi ce își dorește, pe viitor, de la viață și speră să își poată continua cariera în lumea showbiz-ului, ca ventriloc, visul ei fiind să apară pe marile scene ale lumii.

”Sper și cred că mă va ajuta această experiență în viitoarea carieră. (…) Vreau să ajung și să fiu cunoscută în întreaga lume ca ventriloc”, a spus Ana Maria Mărgean imediat după finala ”Românii au talent”.

ADVERTISEMENT
Ana Maria Margean
Ana Maria Margean, primele reactii dupa ce a castigat finala Romanii au talent Sursa foto: captura Facebook

Dar, dacă despre carieră, totul este lămurit și stabilit, însă trezindu-se cu o sumă uriașă câștigată, Ana Maria Mărgean a recunoscut că nu știe ce va face cu banii puși în joc.

”Nu știu ce să fac cu banii, dar nici nu mă interesează deocamdată. Deocamdată mă bucur de moment”, a explicat, cu o maturitate surprinzătoare, Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la ”Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean a muncit enorm pentru finala ”Românii au talent”

Ana Maria Mărgean recunoaște că repetă cât de des poate numerele de ventriloc și că secretul succesului este munca și exercițiul îndelungat.

”Eu repet zi de zi de fiecare dată când am timp liber. Pentru finala Românii au talent m-am pregătit foarte mult înainte. Ventrilocia nu este atât de populară, așa că am vrut să o fac mai populară. Este foarte greu la început, dar pe parcurs te obișnuiești, iar secretul este munca, totul este despre muncă”, a explicat Ana Maria Mărgean, câștigătoarea marelui premiu de la ”Românii au talent”.

Ana Maria Mărgean i-a mulțumit și Andrei

”Vreau să îi mulțumesc Andrei extrem de mult, fără ea nu aș fi putut să ajung până aici. Îi mulțumesc din tot sufletul că a apăsat Golden Buzz-ul. Și mulțumesc tuturor celor de acasă care m-au susținut, datorită lor am câștigat”, a mai spus Ana Maria Mărgean, tremurând de emoție după ce a câștigat marele premiu de la ”Românii au talent”, sezonul 11.

ADVERTISEMENT