Life

Ana-Maria Mircea, fetița de la Românii au talent despre care Dragoș Bucur a crezut că face playback. „E un copil cu har”

Ana-Maria Mircea, o fetiță de doar 12 ani din Brăila, i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent cu vocea ei incredibilă. Dragoș Bucur a suspectat-o că face playback.
04.03.2022 | 23:26
AnaMaria Mircea fetita de la Romanii au talent despre care Dragos Bucur a crezut ca face playback E un copil cu har
Ana-Maria Mircea are 12 ani și este elevă. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ana-Maria Mircea are 12 ani și este din Brăila. Vocea i-a fost remarcată pentru prima dată de mama sa și a decis că trebuie să facă ceva în acest sens. La Românii au talent, Dragoș Bucur a crezut că face playback și a rugat-o să mai cânte o dată, fără negativ.

Ana-Maria Mircea, copila pe care Dragoș Bucur a suspectat-o că face playback

Ana-Maria are 12 ani și este din Brăila. Mama sa i-a remarcat vocea și a hotărât să o înscrie la Palatul Copiilor din oraș pentru a urma cursuri de muzică.

ADVERTISEMENT

La Românii au talent a interpretat o piesă de muzică populară, iar juraților nu le-a venit să creadă că ea este cea care cântă.

„Am venit la Românii au talent să-i încânt pe telespectatori cu talentul meu. Mama mi-a prezentat odată melodii din repertoriul Mariei Tănase și mi-a plăcut foarte mult balada dânsei și de acolo am decis să merg pe drumul muzicii. Ascult alte genuri de muzică dar nu le cânt.”, a spus Ana Maria.

ADVERTISEMENT

Copila a dezvăluit că este cunoscută în Brăila și ca a fost sunată de verișoara unei colege pentru a-i mărturisi că o admiră.

 Dragoș Bucur s-a ridicat de la masa juriului

La finalului momentului artistic, Dragoș Bucur s-a ridicat de la masa juriului și s-a dus pe scenă. El a rugat-o pe Ana Maria să mă cânte o dată, de data aceasta fără negativ.

ADVERTISEMENT

„Eu te suspectez că ai făcut playback, pe cuvântul meu. Poți să mai cânți puțin fără…? Bănuiesc că siguranța asta pe care o ai când cânți, vine, în primul rând, din plăcerea pe care o ai.”, a spus Dragoș Bucur.

Din punctul de vedere al Andrei, concurenta este mai mult decât talentată, iar o voce ca ei este rar întâlnită și a sfătuit-o să nu renunțe la muzică.

ADVERTISEMENT

„E pur talent acolo. Ana-Maria e un copil cu har. Aici nu vorbim de un copil care a vrut să facă un opțional la școală de muzică și cumva, profesoara și-a dat seama că merge. Ea trebuie doar să deschidă gura, să cânte, și se întâmplă magia. Ea este un diamant.”, a fost părerea Andrei. 

ADVERTISEMENT